NEW CUT. NEW CAR?

Angelica saved my day. Sen gick jag hem och städade. Tills nu. Dude hämtar snart upp mig. Vi ska tydligen åka och kolla på en ny bil. Jaha.

E.

EVERYDAY IS A BAD HAIRDAY

Mitt hår är en katastrof. Klippte lugg någon gång i slutet av augusti. Och sedan den blev för lång så har alla dagar efter det varit bad hairdays. Så nu jäklar. Ska springa upp på stan och in på Unikt för att försöka rädda det som räddas kan. Har ingen aning om hur detta kommer gå. Men jag vet att jag är feg. Väldigt feg. Men inte ens det duger som en ursäkt för att jag inte har klippt mig sedan augusti. Skäms! Oh shit, nu måste jag springa.

E.


Har jobbat i strumpebrallor hela dagen. Mi...

Har jobbat i strumpebrallor hela dagen. Mina fötter stinker. Och vi har precis käkat kinakäk. Så nu vet ni det. Jag tänker dricka te och krascha i soffan.


Vår lördag. Jag och dude. Dricker öl. Käka...

img_0265 (MMS)

Vår lördag. Jag och dude. Dricker öl. Käkar ölkorv och frukt. Orkar inget annat. Känns rätt gött faktiskt!


WHAT I'VE BEEN UP TO.

Ja vad har jag egentligen sysslat med. Önskar verkligen att jag kunde bjuda på något riktigt saftigt. Men nej. Mysigt får duga. Jag har fikat med en god vän. Åkt på roadtrip utanför stan. Sovit middag på soffan. Och varit allmänt ledig. Men inte i skallen. Den tar aldrig ledigt. Aldrig någonsinn. Nej inte ens när det blir för mycket. Då botar jag detta genom att köpa nytt smink, underkläder och en långklänning. Och imorgon är det lördag. Jag lovar inte att jag kommer komma med något som är mer intressant. Är väldigt dålig på att hålla löften. Eller ens komma ihåg dem. Det har nog med skallen att göra det också.


E.


GOOD MORNING.

Ja god morgon kära ni! Vi hann till och med äta frukost tillsammans imorse. Solen skiner. Och jag lyssnar på denna. Jäkligt bra morgonmusik. Bra musik överallt vilken tid som helst. Ska snart dra på mig kläder och gå upp på stan för ett ärende. Kanske till och med klämmer in en promenad efter det. Beror på hur många minus det är.

E.


NIGHTMAIL.

Man kommer hem från ett jobb. Då ska det fixas med nästa. Därför fastnade jag vid mailen. Men man ska inte göra sånt när man är för trött. Hjärnan har liksom stängt av. Ska krypa ner hos dude i sängen och kolla på en film att somna till. Night

E.


LUCK.

"Lycka handlar om det som kan ske, det är inte alls säkert att det sker. Men det handlar om att det kan göra det".

Låter ju förbannat vettigt.
Men utanför är det bara grått. Och vitt. Men snön vill jag inte se mer av.
För mig är vintern slut. För att blir lättare på våren. Mycket lättare.
Det är vad jag tror.


E.


Idag har jag haft en ful-dag. Japp, hela d...

Idag har jag haft en ful-dag. Japp, hela dagen. Ni vet när man på morgonen sätter på sig något helt oplanerat och tänker: ja jo men det här blir nog bra. Det får duga. Och håret hänger i en trasslig hästsvans. Sen går man till jobbet. I tio timmar. Undviker varenda spegel som finns och när man sen kommer hem så tänker man: hur fan kunde jag ta på mig detta?!? Ja en sån måndag har det varit. En ful-måndag. Fåfängan har sagt sitt. Och nu ska jag sova. För om jag somnar i tid och sover länge nog så kanske jag till och med får till en snygg-dag imorgon. Det är väl det man kallar för skönhetssömn antar jag. Night.


MY SUNDAY DOESN'T GET MORE DISCO THAN THIS.



Vi är hemma igen. Men innan vi åkte hem så hann vi med en fika hos Sis, Patrik och Alvin. Sis hade köpt ett nytt lack och jag provade. Kommer från O.P.I. Har ingen aning om vad det heter. Men jag gillar det. Och mer disco än så här lär nog inte min söndag bli. Nu födelsedagsmiddag för svärmor. Grattis!


E.


Vi spenderar helgen hos min la familia. Dä...

Vi spenderar helgen hos min la familia. Därför kommer jag inte vara så närvarande. Kommer inte ha tid. För jag kommer ha fullt upp med att göra ingenting och äta god mat. Japp. Göttig helg peeps. Nu ska jag fortsätta läsa Gynnings Ego Woman. En bok som jag inte ens vet varför jag läser. Jag vet inte heller varför jag är vaken nu. Men men. Det är ju helg.


Har fetinghuvudvärk. Det suger ganska rejä...

Har fetinghuvudvärk. Det suger ganska rejält faktiskt. Så nu tänker jag inte flytta mig ur soffan. Har föresten sms:at med Madde idag. Det är bra. Ganska rejält bra. Tjo!


THE ROW.


style.com



The Row. Pre-Fall 11. Och jag vill att allt ska flytta in i min garderob. Helst redan igår.


E.


FETT SNYGGA PÅ GRAMMIS.


bild.

Och de gick som Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray på grammisgalan. Hur galet bra är inte det? Och ja jag vet att jag tjatar. Om dem. Deras musik. Och alla avsnitt på svtplay. Men det är ju svinbra.


E.


..

Lyssnar på denna. Och fortsätter dricka te.


E.


DET ÄR BARA TISDAG. INGET ANNAT.

Jag var ledig igår. Lunchade hos Nina. Fikade hos Nina. Vi försökte även planera vår framtid. Det gick sådär. Idag är jag också ledig. Sitter mest i soffan och dricker en massa te. Kollar en massa bilder från Elle-galan och efterfesten. Drömmer att jag hade en lägenhet i hufvudstaden. Japp. Dagdrömmer som aldrig förr. Är vaken men ändå inte. Vi hörs sen.


E.


VAR DET NÅGON SOM SA ATT DET ÄR FREDAG?

Jag har lunch. När ni andra har fika. Eller är på väg hem. Är sugen på en konsert med Lykke Li. Får se hur jag gör med det. Målade naglarna precis innan jag skulle iväg till jobbet. Det ska man aldrig göra. Aldrig. Det kletar ihop sig och blir skitfult. Orkar inte ens bry mig om att försöka rädda det som räddas kan. Jag är trött och det är fredag. Men det spelar ingen roll för jag ska jobba hela helgen.

E.


TORSDAG.

Måste sätta lite fart. Kladda på smink och gå upp på stan för att planera med Carina. Ett spännande jobb på g. Så nu har jag suttit klart här. Hej.


E.


MORGONVISA.



Eftersom jag ändå är inne i snyftmusiksträsket. God morgon!

E.


LONELY CHILD CHASING BUTTERFLIES.



I lördags fick jag denna singeln av Per-Emil. Det är han och en vän. Som sjunger och spelar. Det är bara två låtar. Men jag kan inte få nog. Jag lyssnar hela tiden. Sitter i soffan med en kopp te och känner mig, likt låtarna, stuck on repeat. På tv:n rullar det ena orealistiska programmet efter det andra bara förbi. Ljudet är avstängt. Jag tänker tankar som någon dag kommer göra mig till ett vrak. Om jag bara kunde stoppa all trygghet och alla mina kära i en låda som jag kan ta med mig och jag skulle flytta. Skitsamma hur trångt det skulle bli. Det skulle bli bra då. Det är då det skulle bli bra. Dream big or don't dream at all.


E.


IN MY BODYSOCK.



Man ser lite smått omänsklig ut. Men den är så skön att jag skulle kunna bo i den. Jag och mina lilla kroppsstrumpa. Vilka härliga stunder vi kommer ha ihop.


E.


Fuck! Jag som inte skulle shoppa något all...

Fuck! Jag som inte skulle shoppa något alls innan London. Gick in på monki och köpte en snortight jumpsuit. Men den var på rea så vi kan låtsas som att det inte räknas. Eller hur?


SEARCHING.

Klickar bara runt en massa. Letar efter inspo-bilder till en kommande plåtning. Vet hur jag vill att det ska vara. Det finns någonstanns där uppe i min stökiga skalle. Borde kanske göra en moodboard. För att få idéerna att hamna på rätt plats. Ont i arslet har jag fått också. Så länge har jag suttit här i soffan. Nej det här håller inte. Jag kommer ingenstanns. Skiter i det här. Åker och tränar istället.


E.


ELEPHANTS ON A RING.



Under 2010 så kan jag minnas att jag hade en period då jag köpte en väldans massa ringar. De kunde se ut precis hur som helst. Ju knepigare desto bättre. Sen var den perioden över. Det blev kallt, ringarna fick inte plats i vantarna och fastnade i allt stickat på jobbet. Men när jag såg den här från scorett så blev jag sugen igen. Kostar bara en hundring och om jag har den så kanske jag inte ens gillar mina vantar längre.


E.


ELIN KLING HJÄRTA H&M.




Hetaste modenyheten just nu!
Jag kan villigt erkänna att jag gick på aprilskämtet som var för kanske två år sedan. Men nu jäklar. Jo men visst hörrni. Det var bara en tidsfråga. Det finns inget stopp för denna kvinna. Helt fantastiskt. Och kollektionen, som består av nio plagg och två accessoarer, ser jäkligt lovande ut. Och ännu bättre hade det varit om jag bodde i rätt stad. För er som gör det så är det ju bara att gratulera. Den tredje februari har aldrig varit en bättre shoppingdag än just i år.


E.


MÖÖÖÖH!


kommer inte ihåg...



Jag har ingen inspiration. Hittar inget vettigt att sätta på mig. Har knallat runt i samma skor i något som känns som en halv evighet. Skulle nog kunna tänka mig att äta vaniljyoghurt till middag flera dagar i streck. Tycker att vädret suger. Japp. Jag tänker gnälla på vädret också. Våren, börjar inte den nu? Typ april. (Ja åååh april, förbannat underbar månad). Allt jultjaffs är ju slut. Och jag är sugen på ett par silvriga brallor. Och skor. Men det blir inget sånt nu. För jag ska prata med min vän Londonvän. Något jag faktiskt inte gnäller över.


E.


LETS GO BLACK, IT'S SALE!



Eftersom jag inte var i mänskligt skick nog för att jobba idag så missade jag den stora rea-starten. Det är lite hatkärlek faktiskt. Men här får ni några av mina favoriter ändå. Allt i svart. Självklart. Är det något man får köpa på rea så är det bra bas och sånt som är svart. Det är mina regler. Och imorgon ska jag fanimig jobba. Och vika en massa rea. Det är nästan så att jag längtar. Men bara nästan.


E.


PEOPLE WHO DON'T KNOW, THINK YOU'RE A WOMAN.



Andrej for Oyster Mag.


Han är den snyggaste kvinnokarln jag vet. Jisses alltså. Och ja. Jag är fortfarande hemma och är sjuk. Det suger. Jag får panik på detta illamående. Klarar inte av att bara vara hemma. Dricka en massa vatten och bara ligga stilla. Nej, sånt kan jag syssla med när jag blir gammal.



E.


I DON'T GET FUNNIER THAN THIS.



Halvligger i soffan. Dricker jordgubbste och kollar på detta.
Nej min onsdag blir inte mycket roligare än så. Och det duger.


E.


WORD.



Japp. Jag slog på stort och började den första veckan på 2011 med vinterkräkan. Och fy fan säger jag bara. Jag bodde på toaletten hela natten. Och att spy, det ligger jävligt långt upp på min lista av sånt jag verkligen avkyr att göra. Jag har mått så äckligt att jag knappt orkat förflytta mig. Ja snacka om att fuck life up. Men idag kan jag äta och till och med få behålla det. Tänker fira det med en halvliter blåbärssoppa och en film.


E.


WISH I HAD THOSE GLASSES AND A BRIGHT FUTURE.



Jag lagar mat och tänker på den där framtiden. Den där som man ska fundera på nu såhär i början på ett nytt år. Men äsch. Blir så jäkla deppigt. Så nu kom Nina. Vi ska äta maten och jag ska ventilera mig. Sköna söndag.


E.


2011 HERE I COME.

Hoppas ni hade en underbar nyårsafton.
Jag sitter i soffan och vaknar till. Ser att många gjort sumeringar. Outfits, listor och bilder. Månad för månad. Själv så känns det som att jag inte ens kommer ihåg vad jag gjort 2010. Men jag vet att det var ett förbannat bra år. Jag har lärt mig mycket. Vågat testa. Och framförallt, fått uppleva extrem lycka och mycket kärlek. Ja så som det ska vara. Som man vill ha det. Men nu, 2011. Det kommer bli ett snäpp bättre. Det är vad jag siktar på. Nöjer mig inte med något annat. Så nu kör vi. Först ska jag bara diska skumpaglasen och hälla ut ölen som jag nu ser att någon har gömt i vår bokhylla.


E.


RSS 2.0