Är i studion. Stryker kläder och lyssnar p...

Är i studion. Stryker kläder och lyssnar på Lykke Lis senaste. Det är bra. Hej.


SILVERNAILS TO MAKE THE DAY.


J&J.

Jahapp. Ska snart iväg på ett rep/möte inför en modevisning som jag ska jobba på nästa helg. Berättar mer om det senare. Men det är alltså bland annat det som stjäl mycket av min tid just nu. Jag önskar att jag hade naglarna på bilden. För att piffa till söndagen lite. Men jag får nöja mig med det hederliga slitna på ojämnt underlag. Trevlig söndag peeps! 


E.


MORNING.

Det här är nog min enda lugna stund den här morgonen. Och den är slut och cirka 10 min. Ska iväg till jobbet, och imorgon är det uppdrag som gäller. Men nu. Kanelkaffe och ett avsnitt av Stylisterna.

E.


ZARA BUCK SKIN SHOPPER.


Först klämde jag och kände. Sen stod jag och höll i den ett tag. Men köpte jag den. Nej. Och det ångrar jag nu. Såklart. Får se om den går att klicka hem sen den 3 mars när de öppnar webbshop. Det skulle vara en bra väska till det mesta.


E.


.

Jag har ingen som helst ro i kroppen längre. Som en unge efter två påsar lördagsgodis på en vardag. Kan fan inte ens sova på nätterna. Allt började när jag kom tillbaka från London. Kanske är lika bra att sitta uppe och jobba hela natten då. Så gör jag i alla fall någon nytta istället för att bara ligga och vrida och vända på mig. FAN.

E.


110222 MORNING.

Har sovit klappruttet i natt. Och nu är semestern slut. Ska snart iväg till jobbet. Sen möte efter det. Det känns som en sån där käftsmällsmåndag. Men det är ju faktiskt tisdag.

E.


I'M HOME.

Mitt flyg till Sverige var försenat. Oväntat. Ja eller inte. Landade, gick av och höll på att frysa arslet av mig. När jag kom hem fick jag en världsbra present av dude. Visar imorgon. Tyckte dock att det räckte bra med att bara få vara i hans närhet igen. Japp så kär är jag. I crave him. Nu har jag precis nästan packat upp allt. Måste ta mig i säng i tid. Imorgon börjar verkligheten igen. Åh nej åh nej. Jag ville ju knappt ens lämna den stad som har förlovat sig med en del av mig. Aja. Hörs mer imorgon. Annars vet jag att jag bara kommer pladdra på tills jag helt tappar poängen.
Night peeps.


E.


BOOMCHACKALACKA!

Ja jävlar hörrni. Vi hade det så extremt kul igår. Vi drack drinkar och dansade på sofforna. Träffade fantastiska människor. Hamnade på hemlig destination med mycket bubbel. Mycket påkostad bubbel. Dansade lite till. Åkte fel med bussen i två timmar. Kom hem med kläder som luktade spilld drink och cigaretter. Och ett jäkla lyckorus.
Nu ligger de kläderna i en hög på golvet. Men lyckoruset är fortfarande kvar. Det var den bästa kvällen. Det här kan jag leva på länge. Väldigt länge.


E.


TEASER.

 

Nu för tiden så vill alla ha ringar runt halsen. Klingen var först. Och nu hoppar Lindex tillsammans med Ewa Larsson också på det trendtåget. Från den 27 april kommer denna finnas i butik tillsammans med resten av kollektionen.


E.


LFW OPENING PARTY.

London Fashionweek startade igår. Jag sitter och nördar visningar från New Yorks. Väntar på att vi ska börja med drinkarna. Vi ska på LONDON FASHIONWEEK OPENING PARTY! Boomchackalacka! Jag har kroppsstrumpan på mig. Nu kör vi. Hörde föresten att Maggio hade droppat en ny låt. Eller inte ny? Vad vet jag. Kan nog tycka att jag gillar den. Jag gillar den. Men jag är totalt förälskad i London.

E.


MIAMI VICE.



Klickade runt lite och hittade denna 80-tals goding här. Hittade även ett och annat som jag känner att jag kanske borde klicka hem när jag kommer hem till Sverige igen. Men nu dusch, sen Starbucks.


E.


I'VE BEEN UP TO... NOTHING.

Nu ska jag snart iväg till Convent Garden för att möta upp Emelie. Det är mat och bio som står på schemat för ikväll. Så himla gött. Föresten så har jag knappt gjort ett vettigt skvatt idag. Semester you know.

E.


DAGENS DOJJA.



Var längesen jag skrev ett sånt inlägg. Jag har helt enkelt glömt bort det. Jaja inte mycket man kan göra åt det nu. Här har ni i alla fall dagens dojja. Trä och kork. Och sen konjaksfärgat skin på det. Otroligt snygg. Finns att beställa för under tusenlappen här. 
E.


F*KING FANTASTIC.

Jag har det alldeles fantastiskt! Här är det vår. Jag går lös. Får kramp i armarna av allt bärande. Har ingen som helst aning om hur jag ska få hem allt. Just därför har jag tagit en liten paus. Emelie är på jobbet. Jag åkte hem hit, efter att ha småshoppat i convent garden. Har även småjobbat lite. Trots semestern. Och nu sitter jag i sängen, käkar minidoughnuts och kollar på Stylisterna. Kvalitetstid.

E.


Jag gillar att klockan är 04.15 och att vi...

Jag gillar att klockan är 04.15 och att vi sitter i bilen på väg till flygplatsen och lyssnar på house. Det är ett bra sätt att hålla sig vaken. Men det kommer vara hej zombieläge för min del om bara någon timme. Men tills dess så dunkar vi på med musiken ett tag till.


I´M OFF FOR VACATION!



Ja hej hörni! Eller go´kväll kanske passar bättre. Jag kan skylla på att jag inte har haft någon tid över. För det är så det har varit. Och nu är packningen i full gång. Trots att jag egentligen inte borde packa mer än det som verkligen bara är nödvändigt. I New York har modeveckan dragit igång. Det var nog därför jag valde den där bilden. Jag gillar klänningen/kjolen. Det är som att man har fångat himlen, havet och rymnden på ett och samma tyg. Själv så försöker jag och samla mig själv. Har jobbat igenom en del nu på kvällen. Ska ju fan ha semester i 8 dagar. Ni anar inte hur gött det ska bli. Umgås, gå flera mil av shoppingstråk om dagen och bränna en jäkla massa pengar. Det kommer bli madness. Nu ska jag försöka pausa för att ta en powernap. Later peeps!


E.


Har kånkat runt på tre stora, tunga och pr...

Har kånkat runt på tre stora, tunga och proppade påsar i snöstormen. Fan så förbannad jag var på vädret. Hem till Carina för att planera och fixa. Nu är jag och dude på väg till affären för att köpa någon form av föda. Sen ska det jobbas lite till innan jag kraschar i soffan. Nej just det. Vore ju bra om jag packade också. Ja det vore något.


LÅT OSS PRATA OM VÄDRET.

Eftersom vi bor i Sverige så börjar det snöa och förekomma minusgrader så fort man tror att det ska bli vår. Och självklart ska det vara lätt snöstorm och svinkallt när jag ska springa runt på stan för att härja och fixa ärenden. Jag är skitless på vintern. Och måste börja packa. Tjo.


E.


...

Fick fetinghuvudvärk för ett tag sedan. Och visste att jag skulle jobba till åtta. Botade det med en burk cola och en vanilj/blåbärsbulle som jag fick av Filip på Wasa. Tack. Nu blir det middag med dude. Den enda tiden vi har ihop nuförtiden. Och ja, det suger!

E.


MIN HJÄRNAKTIVITET ÄR SOM EN CIRKUS.

Jisses! Nu har jag verkligen börjat inse att det bara finns 24 timmar på ett sketet dygn. Och det räcker inte ens till just nu. Skulle behöva det dubbla. Försöker få två jobb att gå ihop. Samtidigt som jag ska bli vuxen och ta körkort. Åker dessutom till London på söndag. Och det är inte mycket som är fixat inför den resan ska jag tala om. Sen har jag hört att man ska hinna äta och sova också lite sådär mellan varven. Men ja. Jag gillar ju när det är mycket att göra och full fart. Förutsatt att det går med flyt. Något jag inte sett så mycket av de senaste dagarna. Så nu ska jag borsta gaddarna och dra iväg till jobbet. Jag kanske skriver ikväll, men trotligtvis inte.

Ps. Har precis insett att jag har tappat bort ett halvårsförbrukning med kontaktlinser. Ds.


E.


DAMN MAN, YOU'RE SO GOOD LOOKING.



Jag vet, det kan verka som att jag är helt besatt i karln, men han är ju så snygg. Som kvinna alltså. Andrej Pejic.
Och med det sagt så går jag och lägger mig.

E.


A BREAK.



Tog en paus från allt mailande och planerande. Sitter hemma hos Nina. Vi ska käka soppa och nybakat bröd. Och vad gäller bilden så är det en gammal jäkel. Hittade den i en mapp på datorn. Nyår 09. Vi snodde ballonger på restaurangen och dansade hela vägen till stan. En förbannat rolig kväll förövrigt.


E.


DET VAR LÖRDAG OCH KUL. NU ÄR DET SÖNDAG OCH?

Vi hade en riktigt rolig och trevlig kväll igår. Men det slutade konstigt. Ja ni vet sådär som det kan bli ibland. Och det verkar som att det inte ens räckte med en rejäl sovmorgon, för den här söndagen blir bara mer och mer konstig. Både på bra och mindre bra vis. Hur som. Sitter just nu hemma i köket och jobbar igenom lite inför veckan. Så mycket som ska göras, och så lite tid. Känner att stressen och småpaniken smyger sig på. Aja, åker till London om en vecka. Det är i alla fall något som är bra.


E.


Skål, tack och förlåt! Vi är hemma på norr...

img_7150 (MMS)

Skål, tack och förlåt! Vi är hemma på norrgatan. Käkar tapas och dricker bubbel. Sen ska vi ut och flaxa som packade örnar på något dansgolv i stan. Göttig lördag!


THANK GOD IT'S FRIDAY.

Vårt fredagsnöje. Vi provkör bilar. Eller ja, provkörde. Nu är vi hemma en sväng. Jag har mejlat igenom lite jobb. Men nu tar jag helg. GÖTT! Grannen kollar på porr med volymen på högsta så nu drar vi hem till dudes föräldrar och käkar pizza. Later.


E.


DAYS AND DAYS.

Man har dagar då det händer mycket. Man är igång hela tiden. Sen har man dagar då det i stort sett inte händer ett skvatt. Man vill helst bara somna. Och det är ju egentligen inget konstigt med det. Det är bara så det är. Det är det som är variationen. Personligen så upplever jag sällan mellanläget. Och eftersom det har hunnit gått nästan en timma sedan jag började skriva detta inlägg så har jag helt tappat poängen med det hela. Så istället ska jag käka havregrynsgröt och somna.

E.


HITTADE INGEN BILD. KOM INTE HELLER PÅ NÅGON RUBRIK.

Idag ska folk köa och skapa madness inne på H&M för Klingens kollektion. Och galet nog så önskar jag faktiskt att jag också kunde göra det. Men nej. Fel person i fel stad. Återigen. Så istället har jag dragit på mig leopardbrallorna och ska snart kila iväg till jobbet. Tjo. 

E.


ONSDAG.

Var på hemligt uppdrag igår kväll. Det blev inte så sent men man hann bli trött. Mycket i skallen. Somnade väldigt snabbt när jag väl kom hem. Och nu ska jag iväg till jobbet.... Kan hända att det kommer komma mer om uppdraget. Kanske. Stay tuned.

E.


VIRRPANNA.

Nog för att jag förstod att det skulle bli en rätt shitty dag idag men inte trodde jag väl att jag var så lost att jag skulle boka tid hos optikern, sen gå dit och inse när jag väl är där att jag inte alls behöver vara där. Har alla linser hemma redan. Herregud. Undrar vad de ska ha trott. För att rädda situationen så tyckte jag att jag skulle börja prova nya glasögon. Dålig idé. Mycket dålig idé. Men det tog mig 45 minuter att faktiskt inse det. Så, ja nu sitter jag hemma i soffan igen. Varken klokare eller piggare i skallen.


E.


RODEBJER SILVER.




Såg hos Columbine att Rodebjer visade denna väska. Och eftersom jag är lite smått besatt av disco och metallic just nu så älskar jag den. Bra storlek. Bra silvrigfärg. Ja en riktigt bra väska helt enkelt.


E.


STARTING TO FEEL LIKE SHIT.


pic.

Ja oja. Nog kommer det finnas tid att slå ihjäl. Men idag vaknade jag och mådde som en påse skit. Låg kvar i sängen och kollade runt på style.com. Bara för att. Nu tänker jag äta frukost länge. Det också bara för att. Har liksom inte tid att bli sjuk nu. Det vore extremt dålig tajming. Men inte speciellt ovanligt.


E.


RSS 2.0