DONE.

Har jobbat och mailat från åtta imorse fram tills typ nu. Firar att jag är klar med att äta morotskaka med lillebror hemma hos mamma och pappa. Stannar här tills på fredag. För att ta det lugnt.


FASHIONTUES'.

Det är så kallad " fashiontuesday" på trean ikväll. Något som passar mig perfekt här i soffan med min tömda skalle. Nu project runway.

E.


RANDOMS COPENHAGEN FASHIONWEEK.

Från hotellrummet. Från gatan. Från mässan. En tjej som sportade gympadojjor på spon diogos visning. Tidningar. Fin bil. Fashionfood. Bubbel innan sista visningen.
Och jag har faktiskt lite mer att visa. Men det sparar vi till ett annat inlägg.
E.

SUNDAY EVE.

Det blev en slö och sen söndagsmiddag för att jag valde att kolla på Acnes visning från London istället för att stå i köket och laga kycklinggryta. Jag skulle bara. Och nu sitter jag i soffan och känner mig helt tömd. Planerar inför veckans jobb och finlirar på prislistan från plåtningen. Snart sängen. Alldeles snart.
E.

I GOT MYSELF A CONGRATULATIONS TO THE NEW JOB-GIFT.

Och jag fullkomligt älskar dem!
E.

SNEAK PEEK.

Från torsdagens plåtning med fina Frida. She was awesome, nu är det bara att vänta tills tidningen kommer ut.

E.

VI FIRAR.

Hemma hos Jenny och Håkan såklart. Att jag har fått nytt jobb. Är numera butikskommunikatör. Amazing! Och ännu bättre när jag har hunnit smälta det. Now I'm just gonna have a great fridaynight.


E.


STUDIOTIME.

Är i studion och fotar sportmode med supersnygga Frida.

E.


WORK & WORK.

Det är omskyltningsvecka och plåtningsvecka. Jag går från det ena jobbet till det andra. Men nu ska jag vara ledig i en timma innan det är dags att somna.

E.


501.

Dagens bralla är mina fyndade 501:or med färdiga hål.
E.

STREET ONE OFFICE/SHOWROOM.

Var och hälsade på Jenny på jobbet idag. Vi lunchade och jag fick med mig bältet och lite annat fint hem. Tack fina du!
E.

SH*T FASHIONGIRLS SAY.

Jag vet inte om det bara är jag, men jag tycker verkligen att detta är roligt.
E.

HE'S AWESOME.

Andrej Pejic för Fashion Canada feb. 12.
I love him.
E.

VALENTINES GIFT TO MYSELF.

Gillar den "pälsiga" känslan på det.
E.

VALENTINES.

Från vår kväll igår. Jag kom hem och möttes av en bukett med rosor. Vi var ute och käkade libanesiskt med Filip och Sandra. Vänner och kärlek. En bra kombination. Wish it could be valentines day every day.

E.

HAPPY VALENTINES.



Kärlek och min absoluta favoritlåt just nu. Sitter på jobbet för tillfället, men ikväll blir det ett alldeles lagom firande.


E.


BACKSTAGE AT KAREN BY SIMONSEN.

Smet in en sväng backstage efter visningen. Champagne och ett lagom organiserat kaos med kläder och modeller on the go. Kände ett starkt sug att fota sminkningen och den alltid lika fashionfräscha sidbenan.
E.

THE REAL DEAL, FROM A REAL GIRL.

Det här är äkta. Och det visar hur viktigt det är att man verkligen sätter sig själv och sin hälsa i första rummet. Annars kommer det tillbaka som den värsta käftsmäll du någonsinn känt. Jag beundrar henne, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Hon gör ett bra jobb genom att bara vara sig själv.
E.

SOME GO TO BED READING.


GOD MORGON FRÅN SOFFAN.

Läser morgontidningen och dricker mitt kaffe utan stress. Lilly har inga som helst planer på att vi ska ut. Lördagslugnt it is.

E.


SWEET FRIDAY.

Vi tog bilen hem till mamma och pappa när jag slutat jobbet. Har planer på att bara ta det extremt lugnt efter en halvtuff jobbvecka. Just nu sitter vi i soffan och kollar på film med pappa. Lillebror är i Karlstad, dricker bärs och går bananas till Rebecca och Fiona. Nej jag är inte alls avundsjuk.


E.


BAUM UND PFERDGARTEN.

Man blir så glad av höstkollektioner med färg! Bara en sån sak som att ha ett par vinröda strumpor i pumpsen. Okej, man kommer fortfarande frysa om benen. Men oj så fint det är ihop med pennkjolen och skjortan. Och eftersom det fortfarande är för kallt för bara ben så känner jag mig laddad för en antifrisyr, finbyxa och kappa. Bilderna gör inte kläderna rättvisa. Enda minuset med denna visning var att den var som allt gott, väldigt kort.
E.

THIS IS A MANS WORLD.

Något att matcha kostymbyxan med när snö slutat falla. De finns här.
E.

KAREN BY SIMONSEN.

Bild nummer två, där har ni min absoluta favorit från denna visning. En visning som också bjöd på väldigt fint hår och smink.
E.

SPON DIOGO.

Som är vinnarna av Max Factor New Talent Award 2012, fick ta min fashionweek-oskuld. Jag var så till mig att jag glömde ta kort. Sen fattar jag inte riktigt hur kameran funkar än, så de flesta bilder jag knäppte duger knapp att snyta sig i. Men visningen var bra. Höga tofsar och fina linjer. Jag vet inte om det är designerduons namn eller själva visningen som gör att jag tänker på utomjordiska varelser.
E.

DETAILS FROM THURSDAY.

Innan vi åkte till Gallery för att sen gå på Munthe plus Simonsens visning. Jag är lite kär i min knalliga secondhand-fyndade clutch från Hope.
E.

BABY IT'S COLD OUTSIDE.

Så man pälsar på sig. Denna bild är från igår. Men jag kommer gå ut i samma pälsmundering även idag. Men först, nyhetsmorgon och kaffe.
E.

SOMETHING TO COME HOME TO.

Annars känns det ganska tråkigt att redan vara hemma. Men jag har haft det så bra. Mycket att ta in och extremt intressant. Håller nu på och kollar igenom alla bilder. Ni får se dem senare. Har lite jobbgrejer som måste fixas också. End of fashionvacation.

E.


TILLBAKA PÅ HOTELLET.

Vi ligger i sängen och läser modetidningar, käkar godis och dricker upp gratisdryckerna. Vi är helt slut. Men två visningar och italienskt till middag. Det har vi lyckats med. Det är svinkallt ute och blåser halvstorm men jag är alldeles för exalterad för att bry mig. I love this!


E.


PLEXI. AGAIN.

Men egentligen så är det de första plexismycken jag fick. Armband från Cooee. Hade lagt dem på ett otroligt bra ställe och glömt dem en aning. Time to use them.
E.

RSS 2.0