VOGUE BRAZIL MAY 2011 COVER.

Kate Moss by Mario Testino for Vogue Brazil.


Ja varför inte. Smoking hot, det är vad kvinnan är. Och i Brasilien visar ju alla rumpan lite halvt då och då.
Själv så känner jag mig bara hot (läs svettig). Har hetsstädat hela morgonen. Och nu tänker jag ta min mugg med kaffe och sätta mig på balkongen.


E.


TORSDAGENS KONSTIGASTE

Fotoassistenten Gustav säger att han ska cykla till Afrika i sommar. Jag tror honom fortfarande inte.


E.


Snygga Iman från Plåtningen idag. Nu sprin...

img_1706 (MMS)

Snygga Iman från Plåtningen idag. Nu springer jag runt som en galning och lämnar tillbaka kläder. En cola efter det här och livet återvänder.


BRING THAT FUNKY MUSIC.

Vi har precis käkat middag. Ska snart sätta oss och käka glass och leta fram musik till en kommande modevisning. Och med tanke på att mitt musiksinne är nästintill obefintligt just nu så är det bra att dude kan hjälpa till och sköta den biten. Vi tar gärna emot tips. Bra visningsmusik. Bring it!


E.


Har födelsedag. Och en helt jävla fantasti...

img_8117 (MMS)

Har födelsedag. Och en helt jävla fantastisk sådan. Vaknade av att dude kommer hem med rosor och jordgubbar. Vi åt frukost på balkongen och lyssnade på radio. Sen har dagen bara varit. Och det är förbannat gött ska jag tala om för er. Nu fattar jag den oändliga längtan man kände när man var unge. Det är som ett rus.


Vi hade en förfest på fyra pers. Sen var v...

img_7904 (MMS)

Vi hade en förfest på fyra pers. Sen var vi på kennedies två års-kalas. Gratis öl och mat och väldigt bra människor. Dude är fortfarande kvar. Jag ligger hemma i sängen. Käkar jordgubbar och ska läsa en bok. Känner mig jäkligt glad över att det finns väldigt mysiga människor. Som finns där. Inte jämt. Men nästan. Så ja, gla påsk på er. Och gonatt. Med lite kärlek.


FYLLER SIDORNA FULLA FÖR SKRIVANDETS SKULL.

Jag har inte gått under jorden. Jag har bara inte skrivit här. Och något mode, nej, det har inte varit så mycket med det. Det är många gånger som jag undrar varför jag gör det här. Varför jag ens sitter här och låter fingrarna småsprínga över tangenterna och beskriva mina lyckliga och shitty dagar. Men jag antar att jag kommer hålla på ett tag till. Inte för att jag vet om det ens är någon som läser. Det kvittar liksom. Vissa skriver för läsarnas skull. Jag antar att jag skriver för skrivandets skull. Så därför skiter jag i att uppdatera ständigt och varje dag. Istället åker jag till kontoret för att sen plocka kläder.


E.


Dude läser broschyrer om nya bilar. Jag lä...

Dude läser broschyrer om nya bilar. Jag läser senaste numret av Cover. Ja det är så det är i vår familj.


OCH JA, BILEN GÅR BRA!

Jag är inne i ett riktigt gnäll-mood. Det var jag igår också. Och jag vet inte riktigt varför. Kanske att det kan bero på att min kropp småstrejkar lite för tillfället. Ja det kan kanske vara det. Annars så är allt som det brukar. Jag blir varm och småpirrig av fina händelser och ord med kärlek. Dricker mitt kanelkaffe med varm mjölk varje morgon. Åker till jobbet. Studion. Och ja, bilen går faktiskt bra. Men den här veckan har varit lång, jag har saknat lite jävlaranamma. behöver en boost, lite uppåttjack, utan narkotika. En del av mina vänner springer runt på pressveckan i huvudstaden. Jag saknar mina vänner där. Och den staden. Men det är inte så långt härifrån. Det tar bara två timmar med tåg. Men ändå är det så svårt att flytta dit. Äsch, har lovat mig själv att inte tänka så mycket på det. Så, let it go. Kaffet är snart slut. Och jag kommer på mig själv med att sitta och tänka på något positivt som Plura skulle sagt. Varför vet jag inte. Men han har så rätt. Skulle behöva hänga med honom en sväng. Dricka vin ur småglas och fundera över just sånt där som fastnar. Det skulle vara något det. För jag menar. Det tar ju bara två timmar med tåg.


E.


Från igår. I studion. Vi planerade och hän...

img_1165 (MMS)

Från igår. I studion. Vi planerade och hängde kläder. Jisses. Det är plåtning idag. Och jag är på mitt andra jobb. C får slita själv. Jag överför pepp via tankekraft.


Vi har käkat middag med Filip och Sandra. ...

img_9337 (MMS)

Vi har käkat middag med Filip och Sandra. Nu sitter dricker vi bellinis, drinkar och bärs på loungen. Sånt är viktigt. Så att man orkar med att jobba hela söndagen.


JUST NU.

Jag varvar städning, tvättning och rensning av garderob samtidigt som jag jobbmailar. Ja som kvinna ska man ju kunna göra två saker samtidigt. Det är i alla fall vad de säger, de som vet. Men när det blir tre eller fyra. Nja, då vet jag inte riktigt om jag är så hypad längre. Får mest lite panik. Golven är extremt grusiga och inget i garderoberna känns bra. Vill slänga allt i en sopsäck och sutta skiten i en UFF-container. Men den som inga byxor har....


E.


COSY FROM THEYSKENS’ THEORY FALL 2011.



Vi har regn i stan idag. Och jag ska upp och lämna kläder och prylar på stan. Great. Jag skulle behöva en sån där tröja. Gud så bra det skulle kännas då. Eller det är i alla fall vad jag inbillar mig. Nu ska jag sticka iväg till kontoret och fixa. 


E. 


MONDAY.

Har egentligen inte tid att sitta här. Ska iväg till Carina för att fixa och planera inför dagens plock av kläder. Kastade i mig lite halvdan frukost på fem minuter. Kaffet tar jag där. Hörs senare!


E.


Är hos la familia den här helgen. And my s...

img_3299 (MMS)

Är hos la familia den här helgen. And my stuff is all over the place.


HUNTER GREEN, THATS THE COLOUR OF FRIDAY.

Igår var jag och Nina hos Sophie. Vi käkade våfflor, drack litervis med te och tjattrade tills klockan blev lite för mycket för en vardagskväll. Men det är sånt man lever för. Att kunna ha sånna kvällar. Och sånna vänner. Annars vore det ingenting. Bara jävligt grått. Som det är ute idag till exempel. Jag har en fredagssvacka. Men jag har lackat naglarna i en mörkgrön nyans och försöker tänka som Plura, "inga tunga tankar". Så, hej från lyckliga gatan.


E.


RSS 2.0