PACKING FOR COPENHAGEN.

För att sen däcka i soffan.
E.

FASHIONWEEK TV.

Kom innanför dörren för inte alls längesen. Är helt slut. Satan så trött jag är. Omskyltning, fix och trix. Det enda jag har orkat gjort sen jag satte mig ner är att kolla på klippet ovan. Så att man får ta en liten del av modeveckan i alla fall. Nu mat och sen packning.
E.

MBFW A/W 12. AND IT STARTS NOW.

Inbjudan från Stylein.
Idag kickar Mercedes Benz fashionweek igång i huvudstaden. Jag missar den på grund av jobb. Väldigt synd. Men men. Får nöja mig med de bilder och filmklipp som snabbt åker upp på diverse bloggar och sajter. För att inte prata om streetstylen. Det mest intressanta av allt. Och på tal om det. Har kanske den värsta klädpaniken någonsinn. Har inte en sketen aning om vad jag ska packa. För jag må missa modeveckan i Stockholm, men på onsdag sticker vi till Köpenhamn och en modevecka jag inte missar. I'm so excited.

E.

WE GOT OURSELF A LITTLE GIFT.


BEST MMS EVER.

Thanks J. You're a great friend. Love you.


E.


WINE AND BEER.

Med Charlotta och hennes ring.

Penicillinet är ändå slut imorgon och jag måste ju fira att jag är på benen igen. Och att Charlotta fått jobb. Grattis fina du.

E.


DON'T MISS

THIS.

ACNE A/W 12 MEN'S COLLECTION.

Visades i Paris för bara några dagar sedan. Bordeux och mörkt blå. Där har ni favoriterna. Men jag kan även flörta lite med tanken på quiltat på quiltat.
E.

LOVE IT. WANT IT. GET IT?

Förra veckan fick vi in den här otroliga skapelsen från InWear i butiken. Jag provade, och nu är jag fast. Halleluljahmoment. But the pricetag is made by some really mean person.
E.

I WISH, I WISH.

Christopher Kane Resort 2012.
Då jag latat runt i mjukisshorts och urtvättade linnen de senaste dagarna så kan jag ju inte direkt påstå att min egna "oufit-fantasi" är på topp. Mår man ruttet är risken ganska stor att det mesta man sätter på sig kommer att kännas, ja ruttet. Men om jag hade detta metallicset (som är likt en dröm för en skata som mig) så kanske det skulle kännas lite bättre. Önska får man ju. Men den enda likheten mellan denna bild och min verklighet just nu är håret. Bara den lilla skillnaden att hennes är stylat glansigt. Mitt är bara otvättat.
E.

THE TOOTH KEEPS MESSING UP MY LIFE.

Därför jobbmailar jag och fixar kollage inför kommande plåtningar.

E.


IT SUITS ME RIGHT NOW.

Två timmars sömn i natt. Blod på kudden och tandläkaren imorse igen. Bara fjärde gången denna vecka. Men tack för penicillin i en vecka. Vi ska spendera hela dagen i soffan. Läsa tidningar och kolla film.


E.


PROVA MEN INTE KÖPA.

Ja för någon månad sedan klämde jag och kände på den där fjäderjackan från Tiger of Sweden. A bit to pricy. Men ack så fin. Raka motsatsen till fint är att jag ligger hemma med tandvärk från helvetet. Mår som en påse skit. Men det blir bättre. Förhoppningsvis efter en natt då jag förhoppningsvis kan sova.

E.


SHAKE IT OUT.

Kan inte riktigt tänka på någon annan låt just nu. När kaffet är slut ska jag åka till jobbet. Torsdag, torsdag... Nej kan verkligen inte komma på något vettigt.
E.

EATING SOUP AND DOING MY HOMEWORK.


A DINNER AND A MOVIE.

Med Filip och Sandra. Nu. Persbrandt, thriller, Hamilton.

E.


VÅRT LÖRDAGSNÖJE.

Käka brownies och och dj:a. If that's a word?

E.


SOON SAT.

Sitter på jobbet och dricker mangojuice i mina nya batikbrallor. Snart ledighet. Snart. En timma kvar. Har varit här sen sju imorse. Need some days off.

E.


OM MAN HAR NÅGRA LAPPAR KVAR.

Så finns det fortfarande kvar some good stuff på acnes rea . Nu tandis och sen jobbet. Där vi också smackar på med lite mer rea och lite rödare lappar.

E.


YEAH, IT'S THAT CRAZY. ALMOST LIKE A FLU. A GOOD ONE. THAT WE LOVE AND HATE AT THE SAME TIME.

Garancedore.

 

Och just därför bokade vi våra biljetter till köpenhamn idag. Jag, C och modeveckan. På danska. Är så otroligt lycklig över att få jobba med C och mitt jobb och dess fördelar. Cause baby, it's pure fashionlove.

 

E.


AS MANY OF YOU ALREADY KNOW.

Altewai.Saome är vinnarna av Max Factor Award 2012. Med tanke på deras tidigare verk så kan detta inte bli annat än bra. Och bara en sån sak som att få öppna modeveckan. That's pretty awesome.
E.

SHE'S MY BABY.


WHAT I'M DOING RIGHT NOW.

Dricker kaffe och planerar inför nästkommande månad. Känner mig extremt exalterad. Tell you more later.
E.

SOMEONE SAID CELINE RESORT 2012.

Jag bokstavligt talat småsprang förbi Lindex igår på lunchen. Såg dessa hänga frontade på en vägg. Blev lite vårlycklig och sprang vidare. Får se om de köps senare. Budgetkedjorna går all in på inspiration av de coolare katterna.
E.

YES, I HAD I KANYE-PERIOD.

j&j

Och nu ska jag göra något så glamouröst som att dammsuga och tvätta.

E.


XXMONDAY.

Two days ago I wore a black sequin dress and looked like a million bucks. But now it's monday and I'm back doing hard work in just a pair och black jeans and a t-shirt. Monday, bloody monday.

E.


NEWYEARSDAY.

Jag och mamma gled runt i badrockar och ansiktsmask hela förmiddagen på färjans spa. Sen väckte vi de andra för brunch och nu är det dötid tills vi är framme.

E.


RSS 2.0