TIRED NEWYEARS.

Inget funkade igår heller. Men i alla fall. Vi spelade bingolotto och åt tacos. Riktig svennebanan-torsdag. Men jag gillade det. Förutom att man inte vinner ett skit. Var ett nummer från att vinna en bil. Ett nummer! Den vinsten gick säkert till Britt och Bertil +75 i Arvidsjaur. Bittert som fan. Och nu ska jag släpa mig iväg till bussen. Är så trött så att jag kommer somna på middagen ikväll. Snark.


E.


101230.

Skulle ha bloggat igår. Ja jag skulle faktiskt ha gjort det. Men det funkade inte att mms:a. Teknikjävel. Och tid att slå på datorn hade jag inte. Ja ja. Nu ska jag snart iväg till jobbet. Men likt en liten snorunge så är jag trotsig och känner att, jag vill inte!! Det är mörkt och kallt ute. Jag vill krypa ner i sängen där dude ligger. Och bara sova bort halva dagen. Nej fy. Känner mig skitbitter idag. Ska ta tag i mig själv. Borsta gaddarna och pälsa på mig.


E.


Spinningpass, check! Skavsår på skinkorna,...

Spinningpass, check! Skavsår på skinkorna, doublecheck! Japp jag har gett mitt sunda mig själv en chans till att försöka träna. Trodde jag skulle få åka ambulanstransport därifrån, men överlevde. Och nu är jag så slut som vaken människa att jag säger god natt. Och drömmer om en morgondag som inte börjar med att jag måste rulla mig ur sängen.


SÄLJES!



Det gör så förbannat ont i mig när jag måste göra mig av med ett par skor. Och då är det inte ofta det händer. Men dessa. Alltså det går inte. De har stått i garderoben sedan jag köpte dem. Har försökt använda dem en gång på jobbet. Men det går inte. De är helt enkelt för små. Fan också! Men om det finns någon annan som känner för att förbarma sig över dem så kan ni ju höra av er. Eller klicka här.


E.


CHRISTMAS HAIR.



Vet inte riktigt hur jag tänkte på julafton. Men jag tyckte tydligen att det passade med en liten 40tals-knut på sidan av skallen. Aja. Behagligt var det i alla fall. Klänningen får ni se senare. För nu ska jag dammsuga och sätta igång en tvätt eller två.


E.


DRA NÅ GAMMALT ÖVER SIG.


..

Jaha. Folk ska ut och supa ikväll. Och trängas. Alla ska till samma bar och samma dansgolv. Och då finns det ju ändå fler än två ställen att gå till i den här stan. Men själv så sitter jag hemma i soffan. Känner att jag helst skulle vilja dra något gammalt över mig och vakna på torsdag. Slippa allt som har med mellandagarna att göra. Men så enkelt är det inte. Det blir rea. Det blir kaos. Och man blir lika förbannad varje år. Men det är från och med imorgon det. Nu ska jag krypa under täcket och somna till någon tv-film.
 Night.

E.


CHRISTMAS DAY.

Vi äter och umgås. Det blir inte så mycket tid över till annat. Och inte mig emot. Det är skönt att bara vara. Hade en mysig julafton med fina paket. Och nu ska vi snart äta middag igen. Man blir så mätt så att man inte behöver äta igen förens på nyår. Riktig svulloperiod nu. Och god jul i efterskott! Kärlek.


E.


RACE TROUGH THIS DAY.

Fan. Det blev så stressigt imorse så nu när jag sitter och tänker efter så vet jag inte ens vad jag har packat. Japp. Vi åker till mamma och pappa ikväll. Efter jobbet. Där det är fullt upp. ORKAR INTE! Ja så känner jag. Men det är ju bara för att jag för en gångs skull är klar med mina julklappar i tid. Klapp på axeln.


E.


DAGENS DOJJA.



Har blivit helt besatt av discodojjor, och brallor, och tröjor och ja ni fattar vad jag menar. De här skulle därför vara det perfekta paret i just den kategorin. Wilma från Senso. Finns här.


E.


ÄTA BÖR MAN...




Japp. Här ser ni då vad jag har ätit idag. Det var tydligen det enda jag tog kort på. Aja. Jag och mamma åt som alltid en väldigt god lunch på Lilla Örebro. Och nu har precis Nina åkt hem. Vi hade en liten glöggkväll. Jag har haft fullt upp med julklappar idag. När man inte letar så slår man in. Jag är äntligen klar och mina ögonlock känns förbannat tunga. Gonatt på er så hörs vi imorgon.


E.


IT'S COSY AND IT KEEPS ME WARM.


Orkade inte tvätta håret. Och det är nästan 20 minus ute. Pälsmössan på. Tack mormor. Nu ska jag gå upp på stan för att äta frukost med mamma. Och sen låta bli att handla saker till mig själv.


E.


FROST.



Vår balkongdörr imorse. Ser i och försig exakt likadant ut nu också.  Det är ungefär som isfjädrar. Och nu ska jag äta upp julklappen jag fick från jobbet. En massa godis. Hälften ger vi vidare i julklapp men skumtomtarna är fan mina.

E.


DAGENS DOJJA.



Ja det är en kopia. Men 399 spänn. Kom igen! Jag kommer nog inte kunna låta bli.


E.


ROCKABILLY INSPO.



Jisses. Hur snygg var inte min käre vän Madde på modeflickans vintermingel. Den där frisyren. En riktig rockabillyhit. Denna bild åker direkt in i inspo-mappen.


E.


GIVE A LITTLE BIT.



Skulle gärna, om jag bara hade plånbok till det, skänka en massa pengar till behövande. Men nu kan det räcka med att gå in på BIKBOK och köpa ett armband. 79 spänn. Rädda barnen. Man får ett snyggt armband och gör en jäkligt god gärning. Go for it.

E.


DAGENS DOJJA.



Från modekungen.se. Kommer gå runt och tänka på dem hela dagen. Mest på att jag inte kan köpa dem.


E.


SKIT OCKSÅ!

Hade helt missat att jag började tio och inte elva (som jag brukar göra på helgerna). Aja så går det när man tror att man kan lita på sig själv. Som tur är så sitter de inte helt i skiten där ute på jobbet. Nu måste jag försöka väcka dude så jag i alla fall är på jobbet innan elva. Skitbra start på denna lördag. Verkligen skitbra.


E.


GOOD WORK, NOT WELL DONE.

Tappade min matlåda i köket på jobbet. Ris överallt. Riktigt bra jobbat. Åt upp det lilla som blev kvar. Har precis kollat R&F del 11 och ätit mandariner. Och nu är rasten slut.


E.


EVENING COLLECTION.




Zara's Evening collection. Mm, det vore något. Speciellt sammetsrocken med axelvaddar. Jisses. Jag tror vi skulle bli lyckliga ihop.


E.


SNEAKPEAK.



Här får ni en liten smygtittsbild från tidningsjobbet där jag agerade stylistassistent. Mer och bättre bilder kommer senare. Nu ska jag iväg och möta upp lillebror för att inhandla de sista julklapparna.

E.


SÅ MYCKET BÄTTRE PÅ TOASITSEN.

Jag har tagit med mig datorn in på toan. Den står på toastolen. Jag kollar på Så mycket bättre och lockar håret. När jag var liten ville jag vara kompis med Lasse Berghagen. Inget nytt med det. Det vill jag fortfarande. Men jag har kommit på en sak som jag inte visste om mig själv. Jag tycker att Petter är snygg. Ja fettsnygg skulle man kunna säga. Sen vill jag även ha ett par sånna där röda skinnbrallor som Sandelin har. 


E.


GET NUDE WITH CRAZY EDITING.











Fotograferat av Jorge Aragon för Ben Travato.

E.


WHYRED VS. BIKBOK.



Såg att Kling hade valt fjäderhalsbandet från Whyred (det till vänster) som erbjudande till deras julkalender häromdagen. Det är fantastiskt, tänkte jag då. Sen såg jag priset och då var det inte lika fantastiskt längre. Men när jag klickade in och hittade ett snarlikt på BIKBOK så kändes det genast bättre. Och annars så kan man ju alltid knåpa ihop ett på egen hand. 


E.


DAGENS DOJJA.


pic.

Det får bli denna skönhet från River Island ss11. Helt fantastisk.


E.


Nina hämtade mig efter jobbet. Nu äter vi ...

img_8611 (MMS)

Nina hämtade mig efter jobbet. Nu äter vi soppa och kollar på en film som vi antagligen kommer tjuta till.


TISDAGSVISA.



Kaffet blev alldeles för starkt och brödet är torrt. Men låten är bra och jag ska snart gå till bussen.

E.


SKYPE!

Yes, jag är antagligen ganska sist på pucken när det kommer till detta, men skype må vara guds gåva till mänskligheten. I alla fall som det känns just nu. Har precis pratat med en väldigt kär vän som bor i London. Det var det bästa jag har gjort på länge. Har föresten glömt bort att berätta för er att jag har bokat biljetter dit i februari. Känns så jäkla skönt att ha något fantastiskt att längta till. Nu ska jag somna i soffan med ett skön känsla.


E.


JUST NU.



Jag sitter i köket. Har suttit här sedan jag vaknade. Jag har dricker väldigt många koppar kaffe och försöker få lite ordning på saker och ting. Har därför gjort en oproffsig lista på en post-it. Bara för att det är skönt att kunna stryka över punkterna när man har fått det gjort. Och den där smörgåsen har legat halvtuggad där lika länge som jag har suttit på den här stolen. Den är så hård att den numera kan kallas vapen.

E.


AOUCH MY HEAD.


..

Det blev väldigt lugnt för min del igår. Mindre lugnt för vissa andra. Och idag har jag migrän. Det gör till och med ont i håret. Trevlig söndag. Äta piller och vila. Fucking fantastic.

E.


SATURDAY STRESS.

Jag köpte skorna. Ni får se dem imorgon. Det är lite småkaos och väldigt stressigt just nu. Ska på julfest med jobbet. Tapas, vin och dansa eller dö.

E.


OUH.

Har legat i sängen och kollat på R&F. Nu ska vi upp på stan. Vårt första stopp blir H&M. Det finns ett par fulasnygga skor där som jag tror att jag måste köpa. Later.

E.


TRIBUTE.



Ytterligare en video. Igen. Jag sitter på jobbet. Min kamera har dött. Och ikväll ska vi på middag hos Mia och Jonas. Det var väl det. Nu är lunchen slut.

E.


DON'T WASH, SPRAY.



Jag orkade verkligen inte tvätta håret imorse. Då ska det torka, sen ska det kletas och fixas. Nej det hade jag ingen lust med idag. Och inte igår heller. Så istället har jag den här räddaren på spray. Torrshampoo. Bra grejer.
Men imorgon måste jag nog fan tvätta håret. Är ju ledig och allt.


E.


MAKARONER OCH PROBLEM.

Man försöker koka stuvade makaroner. Och pratar om problemtankarna. Makaronerna bränner fast. Det gör de jämt. Blir bara mörkt i botten. Nästan omöjligt att få bort. Man tänker "fan nu igen". Och ungefär exakt så är det även med de där tankarna. De har bränt fast. Även den här gången. Och jag har blivit dålig på att tala om dem. Blir bara jävligt ledsen. Bölar och sen så pratar jag inte alls istället. Töntigt. Och det enda jag kan tänka nu är att det kanske fanimig blir bättre om jag bara kan lära mig att koka stuvade makaroner.
Då kanske det slutar bränna fast.

E.


KRIS.


...

Jag har en identitetskris. Tror jag. Vet ingenting. Och nu ska jag till jobbet.


E.


THE YEAR IN FASHION.



Klicka på bilden så kommer ni till style.com där de listat stora modehändelser under 2010. Gillar listor. Själv ska jag dammsuga. Väldigt 2010. Eller nåt.

E.


GIFTS.

Ska åka iväg på julklappshandling med Nina. Har ingen aning om vad jag ska köpa så vi får se vad jag lyckkas få med mig hem.

E.


DRESS UP AND GET DECADENT.


Ashley Smith for Topshop's christmas collection.

Den känns gammal och mysig. Och lite sliten.

E.


WAKE UP WITH YOUR BEST FRIEND.

Att starta sin måndagsmorgon med en timmes telefonsamtal med sin bäste vän. Det är det bästa man kan göra. Jag sa ju att det kanske skulle bli bättre när det blev en ny vecka. Och så blev det.

E.


ANDRA ADVENTSÅNGEST.

Ska byta om en gång till och sen bli hämtad av Jenny. Jobba hela dagen. Jag känner mig helt grå. Tråkig. Bara... Punkt punkt punkt. Kanske blir bättre när det blir ny vecka.

E.


Blev tvungen att byta kanal. Kunde inte ti...

Blev tvungen att byta kanal. Kunde inte titta på fyran längre. Sitter och stortjuter. Över en låt. Men sån är jag, blödig som fan. Har även kommit på att jag verkligen älskar eldkvarns musik. Helt fantastiskt.


ME TO.


pic.


Men ibland blir det inte så. Det funkar inte så bra så att man bara kan syssla med det som verkligen betyder något. Det är inte så enkelt. Tror det handlar om att man måste vänja sig och gilla läget. Något jag har svårt för. Men jag gillar bilden. Och nu ska jag iväg till jobbet.


E.


Nu har folk börjat handla sina julklappar....

img_4754 (MMS)

Nu har folk börjat handla sina julklappar. Det märks på jobbet. Kalsonger och presentkort. I massor. Nu har vi precis ätit indisk takeaway och druckit öl. Ska kolla på idol och sen somna i soffan.


DAGENS DOJJA.


Skotomten, jag tar ett par av dessa tack!


E.


ISLAND LIVING, THE ACNE WAY.



Dricker kanelkaffe och kollar på denna video. Den är fin på ett konstigt vis. Igår var vi på en supermysig glöggkväll hos Jenny och Håkan. Om en timme ska jag iväg till jobbet. Det snöar fortfarande ute. Man undrar när det ska sluta.


E.


TACK FÖR.....INGENTING?

Nu ska jag gnälla lite till. Gick ju då till doktorn, och till just den doktorn vill jag aldrig mer gå tillbaka. Usch. Trodde man gick till vårdcentralen för att få hjälp. Men jag har tydligen fattat fel. Väldigt fel. Fick betala 120 kronor. Vänta. Vänta lite till. Komma in. Visa tån. Få usla råd, som jag redan beprövat, och sen gå hem. Förbannad över att jag hade blivit bemött likt någon som tror att nageltrång är det värsta som kan hända. Jag har haft ont i en månad. Det finns inte längre några sköna skor. Jag är så trött på skiten så att jag knappt vet hur jag ska bete mig. Men hon tyckte att jag skulle vänta i två månader till. Någon som för mig inte lät helt okej med tanke på mitt jobb. Det slutade med att hon blev ännu tjurigare, sa hejdå och gick därifrån.Så nu ska jag återigen försöka mig på att fixa det här själv.

Det är nog fan sant det som folk brukar säga: Vill man ha någonting gjort så får man göra det själv.


E.


Är fast i köket. Har hantverkare här hemma...

Är fast i köket. Har hantverkare här hemma. De ska fixa något med vår balkongdörr. Och för att göra det så behövde de tydligen ta bort hela dörren. Som om det inte var nog med att de klampar in med skorna på. Jag har alltså minusgrader i hela lägenheten. Nu morrar och svär de där borta i vardagsrummet. Fan. Jag har som sagt saker som jag måste fixa idag. Plus att jag ska till farbror doktorn halv två. Sa jag att jag inte hade duschat än? Det här slutar väl med att de tar med sig dörren och drar. Och medan jag väntar på det så får jag fortsätta leta inspiration inför nästa fotosession.


111202 MORNING.

Det är något knas här på bloggen. Går inte riktigt att publicera inläggen som de ska. Men men. Blev lite fel med det förra. Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag drar igång den här dagen på riktigt. Secondhand-runda och skomakaren bland annat. 

E.


RSS 2.0