FED UP.


fucking fantastic pic.


Är fortfarande inte på jobbet. Men idag är sista dagen som jag är hemma. Japp det har jag bestämt. Är så jäkla fed up på att bara ligga i soffan och må skit. Så just nu sitter jag och käkar frukost lite för länge, och lite för mycket. I bakgrunden snurrar Rachael Ray. Så där lagom roande.


E.


IN THE STUDIO.










bilder lånade från Hans.


Så här brukar det se ut när vi jobbar i studion. Det är mycket att göra, mycket att tänka på och förbannat jäkla kul.

E.


WHAT ARE WORDS.

Det här är bra. Och väldigt fint. Jag tjuter.


E.



DAGENS DOJJA.



Jag är fortfarande sjuk. Har lite svårt att hantera sånt. Det är inte riktigt min grej att bara ligga stilla och göra ingenting. Så därför passar jag på att surfa runt så länge värktabletterna funkar. Aja. Nog om det. Kolla in dojjorna! Tänker springa och prova dem när jag blir frisk. Är de skön så måste det nog bli ett köp.
Finns på scorett.


E.


SKIT! Ligger hemma och mår som en påse nöt...

SKIT! Ligger hemma och mår som en påse nötter. Förbannat torrostade och äckliga. Det här får inte hända. Vi har en reklamplåtning som ska göras imorgon. En sjukt bra huskur någon?


Vi värmer oss. Och laddar upp. Kom igen Le...

img_3968 (MMS)

Vi värmer oss. Och laddar upp. Kom igen Lena!! Eller vem fan är Lena?


Vi står i en lång kall kö. Jag och lillebr...

Vi står i en lång kall kö. Jag och lillebror. Det är en massa småflickor och madness. Och Håkan hellström på en scen om en timma. Vi ska skutta tills fötterna värker.


YOUR FACE IS HOT.






pic.


Som när man somnar i ett solarium i en halvtimma med ansiktskanonerna på. Nej jag vet, det blir inte fashion eller ens en tusendel så snyggt som detta men det var det första jag kom att tänka på. Det är från Viktor & Rolf. Ja vilka annars. De om några gillar ju när det är lite för mycket. Men det här är ju så för mycket att det blir snyggt.

E.


IBLAND.

Det blir så där mycket ibland. Ja så där mycket som det bara blir vissa perioder. Man orkar inte fokusera på riktigt allt, istället väljer man att lägga all sin energi på en eller två av dessa händelser. Det är lite så det är nu. Och det var därför som jag nästan (men bara nästan) glömde att jag skulle till optikern idag. Måste borsta gaddarna och springa upp på stan nu. Later!


E.


OFF.

Sticker iväg till Carina för att fixa på vårt nya garagekontor. Vi har en plan.



E.

I wish.

img_5092 (MMS)

I wish.


110321 MORNING.

Kaffet är slut så jag antar att det är dags att åka till jobbet.


E.


LIKE A LADY OLD AS HELL.

Idag har jag klätt mig likt en gammal kärring. Längtar tills jag får komma hem och klä av mig. Kanske låter som att jag är pervers. Men jag är fan hellre det än en kärring.
Två timmar kvar på jobbet är det också.


E.


SUNNY SUNDAY.

I fredags tog jag på mig kroppsstrumpan och gick till Nina för en tjejkväll. Och ja jävlar vilken tjejkväll det blev. Så underbart. Sen dansade vi på Satin tills svetten rann och de stängde. Min lördag bestod av sen frukost och sömn. Japp jag sov bort hela den dagen, och det känns inte ens jobbigt. Nu ska jag snart dricka morgonkaffet och sen ta mig till jobbet. För nu är det söndag. Och då kan man minsann inte sova bort hela dagen.
 

E.


DAGENS DOJJA.



Oj oj oj vad det suger i skotarmen nu. Finns på Asos.


E.


SHITTY WHITE.

Har haft på mig min vita kavaj en och en halv gång och den är redan på väg till tvättmaskinen. Vårens färger kommer kosta mycket tvättmedel.


E.


PUNKA, MEN VA I HELVETE.

Jag börjar min torsdag med att köra runt med punka på ena bakdäcket. Ja observera att jag faktiskt körde runt med skiten. Hade ingen aning. Tyckte att det lät lite konstigt. Men det kan det ju kanske göra tänkte jag. Det var först när en gubbe började peka på bilen och vinka hejvilt åt mig som jag förstod att något inte stämde. Så då fick man snällt ställa bilen där och sen traska upp på stan. Och ja, jag var en aning förbannad. Lugnade dock ner mig när jag träffade Carina och vi hade ett litet frukostmöte. Vi har många planer nu. Och hoppas hoppas. Får fan inte bli någon punktering på detta inte.


E.


FÖRST KAN MAN INTE SOVA MED. SEN KAN MAN INTE SOVA UTAN.

Jag är gräsänka och försöker somna till Pretty Woman. Natti.


E.

HÄRMAPA.



Nappade direkt på Fridas "armband på huvudet-grej". Funkar skitbra med tanke på att mitt hår är som ett skatbo. Så blir det när man jobbar mycket och det får bo i en hästsvans eller knut. Ja nu blir ju knuten i alla fall lite roligare. Och jag måste iväg till jobbet. Hej.


E.


Hittade denna i postfacket tidigare idag. ...

img_7084 (MMS)

Hittade denna i postfacket tidigare idag. Kommer bli kvällens, och antagligen även morgondagens läsning och bläddring. Gött.


SÅ MÅNGA TIDNINGAR OCH SÅ LITE TID.



När man jobbar väldigt mycket under en viss period så gör man mycket utav bara farten. Som att köpa på sig en massa tidningar till exempel. Det här är bara en bråkdel av alla de tidningar jag köpte på mig under förra veckan och veckan innan det. Har inte ens hunnit se första sidorna..


E.


IGÅR.



Det är skönt med flare. Snyggt också. Så det så.

E.


Jag älskar den här lilla texten och bilden...

img_1417 (MMS)

Jag älskar den här lilla texten och bilden som var med i Metro för två veckor sedan. She is the one to be.


DO A KATE MOSS.

Kate Moss tar sig helt iskallt en rök på sista varvet. Ja varför inte. Det är ju Louis Vuitton och hon är ju Kate Moss.

E.


LV.

Kollar på det HÄR och väntar på att nagellacket ska torka.


E.


FRULLE.



Söndag och det snöar. Jaja. Man har lärt sig att det är ingen idé att brusa upp över det. Det är trögt så här i vår-starten. Men det kommer. Ja någon gång kommer det bli en jäkligt bra vår.


E.


IT'S ALMOST LIKE WHITE CONVERSE ON THE SPRING. EVERYONE HAS IT.



Dagens detalj. Earcuff. Jag tycker att det har blivit lite, eller ja ganska mycket, uttjatat men jag orkade inget annat.


E.


SOON.



Detta ser lovande ut. Det ser jävligt lovande ut!

E.


110310 MORNING.

Gjorde alldeles för starkt kaffe. Utan kanel dessutom. Vilket problem va. Har precis kollat på senaste avsnittet av Stylisterna. Något som har gått och blivit en morgonrutin. Jag går liksom runt och längtar till nästa avsnitt. Aja. Nu ska jag snart åka till jobbet. Eller ja, köra heter det väl numera antar jag. Shit. Det känns fortfarande roligt och konstigt på samma gång.


E.


Är hos Jenny och Håkan. Vi har käkat köttb...

img_6155 (MMS)

Är hos Jenny och Håkan. Vi har käkat köttbullar och makaroner. Nu dricker vi bubbel utan sprit och firar. Det är en bra onsdag. Väldigt bra.


FAVORITER HOS LINDEX.



Jag är sjukt rastlös. Så just nu sitter jag bara och klickar runt. Hamnade på lindex webbshop och hittade dessa favoriter. Den röda transparenta blusen sprang jag förbi på lunchen igår. Borde nog ta mig en närmare titt på den.


E.


MY NEW LOVERS.



Det var dessa jag fick av dude. Han är inte dum han inte. Och ja, för tillfället så står de på fönsterbrädan i vardagsrummet. Betydligt bättre än blommor. Försöker liksom få någon form av ordning. Det går.. Sådär.


E.


ANNA DELLO RUSSO!


pic.


Likt en soffklädsel min mormor skulle gilla. Men helt fantastiskt. Den där kvinnan alltså. Och de där solglasögonen. Ska ge mig ut på jakt.


E.


HAPPY SOM FAN!



Japp! Kan nu meddela att jag har tagit körkort! Fucking amazing! Ska fira det med en lunch med Nina. Tjo. Jo föresten. Jag är skitlycklig.


E.


PICS FROM THE SHOW.








bilder från na.se

God morgon! Jag somnade i soffan igår. Mitt på dagen. Var längesen det hände. Här har ni lite mer bilder från visningarna. Och ja, det var en hund som var med och gick. Den hette Jonna och lät som en gris. Men hon var väldigt charmig ändå den där lilla grishunden.


E.


LOVE LUSH.



Den luktar vaniljmuffins och ser ut som kräk. Men ack så bra den är. Och fasen att den inte finns att köpa i Sverige. Eller? Någon som vet?

E.


SKÖNT.

Är ledig idag. Och det känns så himla skönt. Har hunnit med lite på morgonen och nu sitter jag här framför datorn. Dricker kanellatte och kollar på stylisterna. Och idag mina kära, ska ni få se bilder på lite av mina inköp från mitt kära London. Promise.

E.


FEST OCH BRÖLLOPSMÄSSAN.


smycken och skor till Jenny Wåhlander som var konfrencier.



försökte att i all hast ta en bild från sista visningen.

Jag kom alldeles nyss hem. Har en del att packa upp och fixa till, men annars så är det bara konsten att ta det lugnt som gäller från och med nu. Känns väldigt konstigt. Inga viktiga mail som trillar in och måste svaras på och inte heller brådskande problemsamtal. Det har varit så förbannat roligt och jobbigt på samma gång. Man träffar fantastiska människor och får göra det man älskar. Det är så himla bra. Fan att det är slut, ja det är nog så jag egentligen tycker och tänker. Men nu är det bara att spara detta i skallen och gå på nästa uppdrag. Men först, tacos och kvalitetstid.


E.


Det har varit mycket att göra idag. Men de...

Det har varit mycket att göra idag. Men det har gått bra. Och varit ett lagom roligt kaos. Nu är två visningar av fyra gjorda. De två sista görs imorgon. Och ja just ja, för er som inte vet och som undrar, så är det på fest- och bröllopsmässan här i stan som jag jobbar på. Som stylist alltså. Jaja hur som. Nu ska jag varva ner och ladda om. Är föresten lite irriterad över Loreens bidrag blev stekt i mellon. Det bästa bidraget på länge. Men näh!


I'M SORRY.

Idag är det fredag. Och jag kan börja med att be om ursäkt i förväg till alla mina nära och kära. Jag kommer inte vara kontaktbar eller ha tid över förens tidigast på måndag kväll. Så då vet alla det. Min skalle jobbar emot mig idag. Nu jobb. Sen rep inför helgens visningar.


E.


DET VAR SOM NI TRODDE.

Okej. Jag hittade kameran. Hade ju självklart inte letat ordentligt i rätt väska, men vänt upp och ner och ut och in på fel väska, ja det gjorde jag minsann. Och nu är rasten slut. Och de två sista timmarna på jobbet börjar.

E.


HELVETE!

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vet inte var jag har gjort av min kamera. Det här händer liksom bara inte. Det får inte hända. Som om det inte vore nog rörigt innan. Fan för mig och min virriga skalle. Fan fan fan. Och ursäkta språket.

E.


DET ÄR INTE SKOR, DET ÄR KONST.



Jag ligger förhoppningsvis och sover just nu. Drömmer antagligen om prislappar och outfits. Vet egentligen inte varför jag förinställde detta inlägg så att det skulle publiceras mitt i natten. Men jag antar att det var för alla er som läser sånt här på nätterna. Men det finns ju också kvar här för er som precis har vaknat. Eller för er som fördriver er lunchrast. Hur som helst. De där dojjorna. Antar att de inte är speciellt sköna. Inte heller billiga. Men ack så vackra. Som en tavla man egentligen inte gillar men ändå vill hänga på sin vägg. Helt fantastiskt.


E.


SLUT I SKALLEN.

Kors i taket. Jag orkade klicka mig hit för att låta fingrarna jobba lite på bokstavs-tangenterna.
Kom hem för cirka en timme sedan. Vi betade av nästan två jobb i studion idag. Är helt slut i skallen. Men jag älskar det. Borde egentligen bara krascha i soffan, men istället sitter jag och jobbar med nästa jobb. Kan inte riktigt slappna av när jag vet att det finns högar med papper och skisser som måste ordnas upp. Men det i skallen då, det måste ju också ordnas upp? Eller? Det är ju ändå där det viktigaste kommer finnas. Japp. Så nu tänker jag nog ta en kopp te och sluta för idag.


E.


PLÅTNINGSONSDAG.

Ska snart ta mig iväg till studion. Det är plåtningsonsdag. Så med andra ord kommer jag inte ha mycket tid över. Kanske hörs ikväll. Men jag skulle inte tro det. Trevlig onsdag på er!


E.


STUDION.





När man inte har tid att springa och leta efter kameran så får det bli telefonbilder. Så här såg det i alla fall ut i studion igår när vi precis hade börjat med att hänga upp och hänga i ordning. Imorgon är det plåtning och nu ska jag iväg till mitt andra jobb. Kom föresten ihåg att 110301 är en bra tisdag.

E.


RSS 2.0