NEW RINGS.

Let´s give peace a chance.
E.

TODAYS.

Har dock bytt conversen till klackar. Är på Wobbler med dude och käkar tapas. Skön fredag.

E.


BBQ WITH GREAT FRIENDS.

Ja det och USA resan är det jag kommer tjata mest om denna sommar. Bara för att det är det bästa man kan göra.

E.

LÖRDAGSGÖRA.

Kände att jag var tvungen att falla för pressen och bleka ett par brallor. Under tiden drog vi upp på stan för en lunch och nu står jag och funderar över resultatet. Men de är säkert fina till.... Ja något som jag inte kan komma på just nu. Åh om jag bara hade alldeles för mycket pengar så att jag kunde köpa Isabel Marants variant. Ja tänk om.

E.


I'M ONLY DOING THIS FOR YOU, USA.

Går idag in på min sjunde jobbdag i streck. Och trots att jag har ett jobb jag trivs med så kan det bli jäkligt tröttsamt efter ett tag. Men det är bara att bita ihop i tio timmar. Jag gör det här för semestern och shoppingen i USA. Have a great day.
E.

THIS YEARS FIRST BBQ.

Hade grillfest med grabbarna igår. Rötjut, skratt, balkongklättring, matkoma deluxe och cha cha slide. Bästa N kom anslöt sig också till denna korvfest lite senare på kvällen. När grabbarna började blanda vinsorter och dricka reslutaten med is så bestämde jag mig för att det var dags att åka hem.

E.

BUBBLES AND SEQUINS.

Ja på en helt vanlig torsdag, med spöregn och galleriafest.
E.

ME AND MY MJ-JACKET.

Och ett konstigt skrev på ena bilden. Men det är ju trots allt torsdag och vi har sett illusionister trolla fram fåglar från trådar och medelålders män dansa på borden. Och nu är det god natt. Fredagsjobb imorgon.

E.


TONIGHTS DETAILS.

Hela den så kallade outfiten kommer sen.

E.


8 EYE BOOT. WHITE AS SNOW.

Och så har även jag blivit en sucker för Dr. Martens klossar till kängor. Men då ska det var dessa och inga andra.
E.

YOU CAN'T START A FIRE WITHOUT A SPARK.

Man ligger i sängen. Inser efter ett tag att det är så här kroppen och skallen funkar. De säger ifrån, "nu får det fan räcka, sluta leka superwoman!". Man inser det och ligger kvar trots att det är det värsta man vet. Det är slöseri med tid att bara ligga i sängen och göra absolut ingenting. Men vännerna säger att det är viktigt, för de vet. Men likt en dålig fylla så snurrar det fast man ligger ner. Framtiden, pengarna, jobben, kärleken, sorgen, det oväntade och alla krav och förväntningar man har på sig själv. Allt det som känns långt bort och så högt upp att du inte ens kan nudda det om du står på tå. Men nog fan ska man dit. Ja klart man ska. Och det ska även jag, ska bara gå upp ur sängen och låta min huvudvärk gå över först.
E.

RÄDDAREN I NÖDEN.

Imorse var jag och rykte ut ytterligare en visdomstand. Hat det verkligen. Men min räddning är i form av värktabletter i mängder och senaste numret av Styleby som trillade ner i postfacket igår. Nu klarar jag i alla fall helgen utan att bli galen.

E.


BUDGETLYXA MED ANNA DELLO RUSSO.

H&M fortsätter med sina briljanta samarbeten. Och näst på tur är ingen mindre än Anna Dello Russo. Moderedaktör för Japanska Vogue och kvinnan som kan göra fashion av en avdankad sopsäck. Nu ska hon göra en kollektion med accessoarer. Kollektionen kommer innehålla smycken, solglasögon, skor väskor och även resväska. Den 4 oktober är daumet att skriva upp om vill ha en del av ADRs lyx.
E.

I LIVE ON YESTERDAYS.

Från igår. Är kär i att man kan sitta ute på kvällarna med öppna skor och kavaj utan frysa. Men nu, dusch och sen lunch innan jobbet.

E.


GO GREEN.

Är på stan och dricker vin med Charlotta. Bloggen attraherar mig inte så mycket just nu. Men elinmarika på instagram. Follow, or do something else.

E.


I LOVE MY NEW JACKET.

Som jag fick med mig från Street one-kontoret förra veckan. Fodret är zebramönstrat. Fantastisk är vad den är.
E.

RSS 2.0