ARE YOU STILL DIZZY?

God morgon! Fick en satans lust att lyssna på den här låten tills jag helt enkelt inte orkar med den mer. Känns som en bra låt att börja dagen med.
E.

VMA REPLAY.

Sitter och kollar på när Beyonce kör playback på VMA. Och nu åkte gravidmagen fram. Ja jag vet att jag sitter och kollar på en repris. Jag vet också att det där ofödda barnet är en störra snackis än kungaungen. Men det är vad jag roar mig med idag. Sent tisdagsnöje efter en dag med lite jobb, en sväng på myrorna och ja givetvis en pw med rumoskorna. Good shit! Annars har jag bara ointressant och meningslös fakta att dela med mig av. Men vem vill läsa det?!
E.

Har köpt rumpskorna. Time to tone that ass...

img_2977 (MMS)

Har köpt rumpskorna. Time to tone that ass. Tja!


KRÄFTIS.

















Från förra helgens kräftis. Samma gäng som på midsommar. Helt otroligt galet roligt.



E.


Vi orkade inte laga middag ikväll. Jag var...

Vi orkade inte laga middag ikväll. Jag var helt manglad efter en hel jobblördag med huvudvärk. Vi gick till Lilla Örebro. Åt kanske stan godaste mat och drack bärs. Nu ligger jag i sängen och är ofrivilligt men halvt medbjuden på grannens fest. Gå ut och dansa tills fötterna skriker eller däcka! Så känner jag att jag vill skrika till dem. Men nej. Jag gör inte det. Istället så tar jag fram en bok och läser så många sidor jag orkar. Gonatt lördag.


DET SKULLE JAG KUNNA GÖRA.

Skulle kunna lägga upp bilder från till exempel kräftskivan. Eller en bild på jackan. Ja det skulle jag ju kunna göra om det vore så att min dator funkade som den ska. Hej har väntat för länge med att köpa en mac. Kära jultomten. Annars så tänkte jag dra ett varv med dammsugaren innan det är dags att jobba. Butiksjobb hela helgen. Shoppa på lunchen. Check.



E.


Sophie mmsar live och direkt från en speln...

img_4081 (MMS)

Sophie mmsar live och direkt från en spelning med Chris Medina i Malmö. Hon är lika exalterad som en unge på julafton. Jag sitter i bilen på väg hem från Vingåker och känner mig nöjd över mitt jack-fynd från Tiger. Bild kommer.


DAMN YOU BY MALENE BIRGER.

Paycheck idag då. Har betat av räkningar, inte så jäkla roande. Så nu sitter jag och skärmshoppar, extremt roande. Och den där kappan. Ja åh, vad ska man säga. Jag finner inga ord. Blir bara skitförbannad när jag inser att jag faktiskt inte har råd att lägga nästan 17 papp på en kappa. Hur mycket jag än vill. Men den är ju SÅ FIN! Perfektion.
E.

HEAD.

Idag vaknade jag med en bamsehuvudvärk. Blir arg av att må så. Ska fixa med lite småjobb efter gårdagens plåtning och spendera hela dagen i soffan.
E.

Stall, hö, hästar och lort. Känner mig hel...

Stall, hö, hästar och lort. Känner mig helt manglad och mör efter dagens plåtning och lämning. Men fasen så fina bilder det blev! Och vilket bra jobb jag har. Kan hända att jag bjuder på sneakpeaks. Men först på listan nu är att duscha och kolla när Filip och Fredrik dricker Hitlers skumpa. Sen är det tamigtusan gonatt.


Det har varit busy days! Bilden är från vå...

img_6880 (MMS)

Det har varit busy days! Bilden är från vår plockdag igår. Jäkligt fashion att släpa på allt det där. För att sen packa upp, hänga och ha fitting. Imorgon ska det plåtas. Ska upp med tuppen. Night night!


110822.

Slut på semestern och dags för jobb. Börjar veckan med plock inför plåtning. Later peeps!
E.

Kräftis!!! Snygg kille med aningen diffust...

img_1455 (MMS)

Kräftis!!! Snygg kille med aningen diffust ansikte söker maka inför nästa säsong. Kan mutas med en Skåne och lite dill.


SAT. 110820.



Förra lördagen var vi hos Jenny och Håkan. Käkade och så. Som vi brukar göra. De är lite som vår extra familj. Och ikväll ska vi dit igen. På kräftis och trevligheter. Trevlig lördag! 



E.


MITT FREDAGSNÖJE.



För vissa har hösten redan börjat. Men jag har fortfarande semester fram till måndag. Och därför sitter jag just nu i soffan och plöjer igenom det där häftet inför hösten som kommer. Tänkte att det blir lite roligare att läsa om man dricker vin. Häftet är inte så allvarligt som det ser ut. Det är bara fakta. På en fredag.


E.


FRÅN CATWALK TILL MODEREDAKTÖR.

Igår var det dags för Guldknappen. Systrarna bakom märket Dagmar vann. Grattis. Och på bilden ser ni en tjuvkik på vad Columbine hade på sig. Altewai Saome S/S 12. Ja det gäller att börja i tid.
E.

S SOM I...




Ja det var den som syntes på bilden innan. Men här är en close up. Det är Sophies. Och hon har haft den så länge hon kan minnas. Ungefär. Och för mig känns det som att vi har varit vänner så länge jag kan minnas. Men så är det inte. Inte ens i närheten. Men vi behövde inte "så länge vi kan minnas". Det blev jäkligt bra ändå. Och imorgon flyttar hon till Lund. Vi kommer ha ett Bff's on distance-förhållande. Och jag kommer ha en anledning att åka ner till Skåne och dricka drinkar för studentpriser. Det kan bli en intressant höst. Och nu har jag varit sentimental så det räcker.


E.


I ALREADY HAVE MY DREAMCATCHER. NOW IT'S UP TO ME.

Jag funderade på detta när jag cyklade hem i höga klackar och kände att det inte längre är sommarnätter.
Under middagen så skulle var och en svara på vad som hade varit bäst under semestern. Varför vet jag inte. Det var något som någon kom på. Kan ju vara lite småtrevligt att veta vad folk har sysslat med. Hur som. Vi gick varvet runt och när det kom till mig så hade jag knappt tänkt ut vad jag skulle svara och svarar då, "det bästa under min semester har varit de stunder och tillfällen när jag inte har varit hemma". Ehm, okej? Tänker man kanske då. Men det är så sant som det är sagt och skrivet. Förutom den där gången med festen. Det var skoj som fan. Men annars har jag gillat att vara ifrån den här staden. Ja det har varit förbannat skönt. För det här är staden som på något vis sover, eller i alla fall snoozar sig förbi mycket. Och nej, jag jämför inte Örebro med New York. Har ju för tusan inte ens varit där. Det jag menar är att jag har gjort mig själv oanpassningsbar för detta och att jag är förbannat trött på att gå i sömnen. Och vem vet, det kanske räcker med att jag vaknar som av en käftsmäll och kallt vatten för att jag ska känna och tycka annorlunda. Men just nu kan jag inte tänka på annat än att få lägga mig ner och blunda.

E. 

PS. Jag är rätt nöjd med min tillvaro, men när man ändå sover så kan man lika gärna drömma. DS.


Vi har middag med jobbet. Väldigt bra. Och...

img_3452 (MMS)

Vi har middag med jobbet. Väldigt bra. Och det är två dom ska sluta. Det känns mindre bra. Men men. Snart så. Snart blir det bra. Kanske. Skål så länge!


Vi är på Alvins ettårs-kalas. Glasstårta o...

img_6776 (MMS)

Vi är på Alvins ettårs-kalas. Glasstårta och saft nästa!


FREAKING AMAZING!

Emma Elwin gör det igen. Och jag är inte förvånad. Det är fantastiskt. Som vanligt.
E.

BACKSTAGE HERNANDEZ CORNET.



...


Bra sagt. Eller skrivet. Ja jäkligt bra faktiskt.



E.





110811.



Igår. Insåg efter fika på stan att det går inte längre att ha shorts i Sverige. På med brallorna.


E.


VACATION PICS. AND A HOLE LOT OF THEM.









































































Vi har haft det fantastiskt bra och träffat härliga människor. Ja ni vet stunder som man vill minnas för alltid, och gärna ha tillbaka. Jag vill göra så med hela den här semesterveckan. Dansa macarena på Panderosa och skvallra med hotellgrannarna vid poolen. Dricka Efes, pruta, shoppa och bada i havet. Det är så en bra semester ska vara. Och det är därför det är så många bilder på en och samma gång. Ingen vits med att spara på något. För det är ju som sagt semester.



E.


WELCOME HOME. YEAH RIGHT.

Igår tyckte jag, för en liten stund, att det kändes bra att komma hem till Sverige. Men jag har ångrat mig. Givetvis känns det grått och kallt. Men det är inte det västa. Jag har blivit drabbad av total svennepanik. Det finns inte längre något hakuna matata. Det är nästan så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Just nu har jag inte tid för något av alternativen. Ska ta en dusch för att sedan möta upp en god vän för en kaffe och en massa prat. Det kan nog få mig på bättre tankar.
E.

DAGENS DOJJA.



Den här dojjan kan man nu hitta i närmaste Nilson butik. Jag blev helt förälskad när jag såg den. Och ja, den är snyggare i verkligheten. Och passar till det mesta i höst.


E.


GIFT.



Fick detta av mamma. Och jag tror det var längesen jag gillade ett halsband så mycket. Tack.


E.


LET'S TRY THIS.



Köpte detta förra veckan. Tänkte att det kan vara värt att testa då mitt hår har växt något extremt mycket på den senaste tiden. Får se om det blir bra eller bara som vanligt. Luktar gott gör det i alla fall.


E.


Nu är vi på väg mot hotellet. I en buss på...

Nu är vi på väg mot hotellet. I en buss på en skumpig väg. Jag har Håkan Hellström i lurarna och på något vis känns det så fel att det känns rätt. Turkisk luft och Håkan. Jag tror att det här kan behövas för att min hjärna ska kunna sätta sig ner och ta det lugnt. Ja semester helt enkelt!


På flygplatsen. Fördriver tiden och funder...

img_4604 (MMS)

På flygplatsen. Fördriver tiden och funderar på hur fan min väska kunde väga 18 kilo?! Jag som för en gångs skull tyckte att jag hade packat lätt. Nej men visst. Hej övervikt på planet hem. För aldrig att jag slänger ett par skor. Ain't gonna happen!


OFF FOR REAL VACATION.



Nu sticker vi till flygplatsen och ikväll landar vi på en plats där man fortfarande kan gå barbent och utan kofta på kvällen. Vi ska sola, läsa böcker, dricka öl och handla snuskigt billiga kopior. Sånt man gör i Turkiet.

E.


PUPPYLOVE.









Får man ta med sig en hem snart? Så känner jag när ser de här små liven. Så fantastiskt valpmulliga och goa. I slutet av september så flyttar en av dem in hos mamma och pappa. Vilket ger oss ytterliggare en jäkligt bra anledning att åka dit och hälsa på.


E.


INTE FÅNGA, INTE JAGA.



Igår hade jag en heldag på stan med mamma. Det var välbehövligt. Lunch, rea-shopping och en sen fika. Lyckades även totalkvadda mobilen och få den lagad samma dag. Helt fantastiskt. Sen ängnades sena kvällen och halva natten åt packning. Nu ska jag lapa lite svensk sol på balkongen innan det är dags att göra sig redo.


E.


MONDAYS.










Från i måndags. Vi mötte upp Soph och Johan för öl och umgänge på Satin. En mycket bra kväll. Om man fortsätter så här så kanske sommaren och semestern håller på längre.


E.


RSS 2.0