SOMEWHERE ELSE.

Har varit väldigt frånvarande. Och det har inte ens gett mig dåligt samvete. Mycket annat som har hänt. Har inte hunnit tänka på att göra något annat än att överleva vardagen. Men nu är det semester så frånvaron fortsätter. Hade packningspanik imorse och imorgon flyger vi till Las Vegas. Kan inte ens fatta det själv. Men nu, middag på hotellet. Take care peeps!

E.


OH MY!!

Behöver jag ens säga mer?!

E.


FY FAN VA DE ÄR BRA!!

Från fredagens student. Kusin Anton fick blommor, skumpa, kramar och hoppade på sitt flak. Lycka. Åh, studenten. En av de bästa dagarna i hela mitt liv. Grattis återigen grabben!
E.

WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME.

Bara för att jag har haft en alldeles fantastisk helg. Tjejfesten var så mycket mer än lyckad. Vi dansade tills de stängde. Ja vi dansade till och med i kön till garderoben. Träningsvärken och discoskadan är given. Och jag älskar det.
E.

LIKE A SCUBADIVER.

Tar min dykarklänning och åker för att hämta Charlotta. Sen börjar drinkkvällen. Följ mig på instagram om ni vill ha mer detaljer. @elinmarika. Trevlig lördag peeps.
E.

GOOD NIGHT KISS.

Dude är i huvudstaden och lyssnar på när Avicii vänder plattor. Eller okej, det lät väldigt 90. Äsch ni fattar vad jag menar. Han kommer antagligen vara lyrisk och halvdöv när han kommer hem på söndag. Anyway. Det är alltså bara jag och katten hemma. Jag har spenderat min kväll med mitt största vinglas och soffan. Imorgon är det dags för den årliga tjejfesten. Peppen! Och det är just därför jag tänker somna väldigt snart. Måste ha ork att gå upp i tid för att göra girly stuff. Night peeps.
E.

RSS 2.0