ADAM AND LISA.

Sitter och jobbar med texterna till senaste plåtningen. Och nu längtar man så mycket till sommaren att man nästan spricker.

E.


A FAB EVENING.

En taxi hämtade upp oss och vi åkte till stans bästa tapas-hak, indigo. Tog en varsin öl i baren och väntade på Jenny och Håkan som överraskade. Otroligt god mat och bra sällskap. Man mår bra. Nu ligger vi i sängen, latar oss och kollar på Heartbeats. För musikens skull. Man bara älskar att fylla år!

E.


BIRTHDAYGIFT TO MYSELF.

Köpte en present till mig själv. Och fick blommor på jobbet. Nu står jag hemma och väntar. Det enda jag vet om kvällen är att jag ska vara fixad och klar klockan 18. Om jag är nervös? Jag får ju nästan panik. Ett kontrollfreak som jag pallar inte överraskningar. But dude, your love is the greatest of all.

E.


THE ONLY THING THAT'S MISSING IS A DREAMCATCHER.

Word.
To stay alive. Nej men när man har hållt på ett tag så behöver hjärnan socker för att ens funka. Trust me.
Fjädrar och fina pärlor.
Massa påsar. Som vanligt.
Shoemania.
Man kan nästan ha på sig bara detta. Och inget mer. Nästan.
Virkat, spets och inca.
Konsten att känna sig färdig och nöjd.
Vår urgulliga modell Lisa.
Ja man kallar det så. Tack Whyred.


Lite bilder från min lördag på kontoret.


E.

FAA-EVENT.

Fick en inbjudan av fina Madde till ett event inför H&Ms femte (!) Fashion Against Aids kollektion nu på onsdag. Men olyckligt nog är jag uppbokad på jobb och kan därför inte komma. Känns förbannat tråkigt. Men jag vet att hon och Elsa kommer att kicka ass. Good luck ladies!
E.

O REBECCA STELLA!

Jag gillar den. Hon är ungefär som en svensk miss Gaga.
E.

SÅ ÄR DET BARA REGN HOS MIG.

Har vaknat före hela kvarteret verkar det som. Och vem kan klandra dem. Man ligger ju mer än gärna kvar i sängen när man väl får och vädret suger. Men inte jag minsann. För mycket jobb och annat att planera i skallen. Min kropp går på autopilot, den vaknar tidigt och efter en dusch och en kaffe så är även hjärnan med i gamet. Men inte idag, för nu tänker jag bli sittande här i soffan, vara ledig. Äta frukost länge och läsa hela Rodeo mag. En bra start på en söndag skulle man nog kalla det...

E.


FROM TODAYS MADNESS.

Kom hem alldeles nyss. Och ja, det ser fortfarande ut såhär på kontoret efter dagens jobb. Men vi är nästan klara. Nästan. Nu ska jag byta om för att sticka iväg på middag med dude.

E.


SAT. LATTE WITH CINNAMON.

Laddar upp för en dag med hängning och fitting.

E.


COFFEE WILL BE MY SAVIOR TODAY.

Satt uppe alldeles för länge igår och förberedde inför ett kommande jobb. Det resulterade i att jag försov mig idag, höll på att somna i duschen och nu hinkar jag kaffe för att inte somna. Tio timmar på jobbet nästa.

E.


MORNINGGLORY.

Dricker latte, käkar bär med vaniljyoghurt och läser aprilnumret av Elle. Det är lyx för mig, när jag har tid att läsa en tidning till morgonkaffet.

E.


DAGENS DOJJA.

silver wedgesneakers.
Då var jag igång med mitt tjat om silver igen. Men eftersom jag behöver en vardagsdojja som inte känns mellanmjölk, tänkte jag att dessa var ett bra alternativ.

E.

ON THE RUN.

Jobba extremt snabbt och effektivt. Bilkö. Nu lägenhetsvisning sen springa ärenden på stan.

E.


HEHE.



E.


WORD.

Michael Kors twittrar "Wear black, drink white." Något att leva efter. Men inte just nu kanske när jag sitter här med en ostruken vit skjorta och dricker kaffe. Det blir ju mer "Wear white, drink black." Och var man inte förvirrad innan så....

E.


ONE THING YOU DIDN'T KNOW ABOUT ME..

När jag var liten så ville jag så himla gärna bli som babbsan när jag blev stor. Rosa boa, stort rosa hår och glittrande klänningar Detta är mest troligt att det var under min barbie-period i livet. Men kan ni då förstå hur glad jag blev när jag fick denna fint signerade singeln från honom för någon vecka sedan?! Tack C, you're the best.
E.

DINNER AND SOME BUBBLES.

Vi lagar middag, dricker bubbel, käkar billig salami och firar. Torsdagar av sitt finaste slag.

E.


LEATHER OVER LEVIS.

Och nu kontoret för att planera.

E.


THIS IS GOOOD....

Konsten att kolla igenom webbshoppen utan att klicka hem något..

E.


GIVE ME THIS RING, AND I WILL SAY I DO.

Monserat De Lucca har tillverkat en ring som faller mig helt i smaken. Otroligt smart. Inte för att jag har några planer på att varken gifta mig eller skilja mig, but still. Bara en sån sak som att den är fyrkantig.

E.

A LA SPORT.

Det senaste numret. Och vi redan i full gång med nästa modereportage.

E.

I TAXIN.

Födelsedagsfest för Kennedies nästa! Våga vägra strumpbyxan.

E.


WARDROBEPANIC.

Sysslar för tillfället med klädhets och dricker kaffe för att hålla mig vaken. Kanske klarnar om jag kladdar på lite smink först.

E.


A LEO-EASTER.

Jo men ja tack, gärna! Lite inspo inför kvällens festligheter kanske? Men först, lite påskmys hos mamma och pappa. Glad påsk föresten!

E.


NOWHERE 2ND COLLECTION.

e.kling.
Och det ser ju såklart väldigt bra ut. Man hade inte förväntat sig något annat.
E.

SEAT NI CHIU & SEAT FOUNG CHIU.

Ja de förtjänar ett eget inlägg. Blev riktigt imponerad av sista visningen som systrarna Seat Ni Chiu och Seat Foung Chiu stod för. Så otroligt duktiga tjejer. Den första klänningen är grym, och likaså skärningen på den andra. Bra jobbat, vi behöver mer sånt här i stan!
E.

BILDBONANZA II.

Och det är mer...
E.

BILDBONANZA.

Från onsdagens modevisningar.
E.

HEJ SÖNDAG PÅ JOBBET.

Söndagsjobb innebär sköna jeans och en stickad tröja. Emma bjuder på tårta. Välbehövligt. Grattis i efterskott vännen!

E.


RSS 2.0