ON THE BUS ON NEWYEAR.

Sitter på en buss med min nya silvertröja från Tiger of Sweden (thanks dude) och läser senaste Plaza kvinna. Vi är på väg på nyårskryssning. Och frågan är vad jag har glömt att packa. Ja alltid är det nåt. Men klänningen och pumpsen är i alla fall med. Det vet jag för att jag kollade det femtielva gånger innan vi åkte.

E.


BREAKFAST AT NINAS.

Hade ingen frukost hemma. Gick till Nina istället. Vi dricker juice ur champagneglas och käkar mackor med salami och brie.

E.


xxx.

Har sovit alldeles för lite i natt, concealern är slut och så kör vi en mellandagsreastart på det.

E.


AND SHE STRIKES AGAIN.

Men så länge hon gör det är det okej. Vad annars liksom.
Eller det kanske är någon av er som ska ut ikväll och dansa runt i fluffperuk och silverdojjor från Giuseppe Zanotti?
E.

MERRY XMAS. HERE'S MINE.

Julaftonsmorgon. Promenad. Brunch. Sista inslagningen. Kaffe. Soffa. Film på tv. Dusch. Klänning. Måla naglarna julröda och kolla på Kalle. Julklappar. Silver. Kärlek. Familj. Glädje. Kallt. Halt. Mat. Must. Mer klappar. Glögg. Skratt. Berättelser. Svensson Svensson. Tillbaka i soffan. Mys. Trött. Tacksam. Jul 2011.


E.


THE DAY BEFORE REMINDER.



Vore oerhört pinsamt att åka 9 mil för att fira jul och sen ha glömt klapparna. Det andra är i och för sig också nästan lika viktigt. Därför sitter denna lapp på vår ytterdörr just nu. Det sista vi ser innan vi åker ikväll.



E.


PACKING FOR XMAS AND NEWYEARS.



Fast omvänt. Paljetterna får vänta till nästa lördag. Men Tiger of Sweden klänningen åker på imorgon. Och nu har jag inte tid att sitta här längre. Måste packa klart och hinna med de sista klapparna innan jag börjar jobba. Har lovat mig själv att jag inte ska stressa arslet av mig. Dan före dopparedan. Välkommen.


E.


OUT FOR DINNER.

Vi är ute och käkar och dricker bärs med "gänget". Okej det där lät väldigt corny men aja. Så är det i alla fall. Och nu har jag veckans matkoma deluxe.

E.


MAN KÄNNER SIG SOM EN URTVÄTTAD, TUMLAD T-SHIRT.

Och då menar jag inte favorittishan som är så skön att man vill bo i den varje dag. Nej jag menar den som är noppig, sträv och full med småhål. Så känner man sig. Men det är då man går och lägger sig och inser att det kan nog bara bli bättre. Man kan bli en skön favvotisha igen.


E.


TUESDAYS.

Svarta jeans. Samma gamla kängor. Skön skjorta. Hänga om. Få lunchlåda av J. Rörigt. Styleby och kexchocklad. Byta till klackar för snygghetens skull. Kö. Julklappar. Trött. Halt. Hamburgare. Hemma. Landa i sängen. Punkt.

E.


I'M BUSY WITH SOME WORK.

Yes, har inte en enda ledig dag innan lördag. Julafton då ja. Men just nu går jag mest runt i svarta brallor, sköna överdelar och ett par kängor som jag egentligen borde slänga. Och imorgon hänger vi ut Just Female i butik. Jag har redan haffat mig ett plagg. Hinner kanske visa imorgon. Kanske.

E.

KVALITETSMORGON.

Kaffe och Rachel Zoe Project. Laddar upp inför madness julhandel på jobbet. Sista helgen innan jul, var det någon som sa.
E.

MY FIRST BLOGCRUSH.

Ja, en av de allra första "bloggarna" som jag följt sedan jag upptäckte dessa beroendeframkallande fenomen är Jak & Jil. Kärlek vid första ögonkastet skulle man kunna kalla det. Sen var det rätt så dött ett tag. Men inte längre. Numera är det bara en urskön sida med awesome bilder. Lika mycket inspo varje gång. Välkomna tillbaka. I've missed you.
E.

DÖR SNYGGDÖDEN.

Nu har det trillat in i butik. Paycheck, where are you?

E.


TRUE.

E.


FASCINATION.



Någon gång kommer jag säkert undra varför jag fascineras av just sånt här. Men den gången är ganska långt borta. Nu är det bara väldigt bra.


E.


XMAS GIFT FOR THE OFFICE.

Målarbok för fashionistan. Färglägga Kate Moss när man har dö-tid på kontoret. Inte helt fel.
Finns att klicka hem här.
E.

TUESDAY AND STILL GOING STRONG.

Har spenderat hela förmiddagen på kontoret. Mailat, småplanerat och druckit latte. Låter ju väldigt jobbigt. Nej det är det inte heller. Vi har nästan tagit julledigt. Därför spenderades min eftermiddag på Brogrens fik med bästa N. Otroligt behövlig fika och prat i flera timmar. Sånt man har saknat. Nu ska vi käka hämtmat till middag och glo tv resten av kvällen.

E.


THE DECEMBER ISSUE.

Italienska maffian och sexiga underkläder i gamla Hollywood. Nej okej, inte riktigt men det skulle kanske kunna vara så.
E.

RUSCH.

Jo som sagt.. Från imorse när jag och Emelie fixade plocken från gårdagen. Hard work work.


SAT.

Jag och dude har käkat Tapas och druckit öl hemma i soffan ikväll. Och just nu så smygjobbar jag lite inför våren. Och antagligen så kommer jag ju somna här. Med alla kläderna på och en hållning som en ostbåge. För på det andra jobbet. Ja där har julruschen dragit igång. Så lätt att glömma hur förbannat trött man kan bli på rabatter och julklappar.

E.


WELL GOOD MORNING COVER.

Nu är senaste numret ute. Told you she was awesome. Nu jobb. Sen kolla skallen och jobba lite till.

E.


I MIN VÄRLD AV DRÖMMAR STÅR JAG FÖRST I KÖN. MEN VERKLIGHETEN STÅR BAKOM, FLÅSAR MIG I NACKEN OCH TRYCKER SIN KUNDVAGN MOT MINA HÄLSENOR.

Det är vitt på taken här i stan nu. Jag känner lite hatkärlek.  Men det är nog mest för att snön tvingar mig att skrapa rutor och borsta snö varje morgon innan jobbet. Lyxproblem. Tänk på de stackare som måste åka buss. Ja jag vet. Har förövrigt en ledig onsdag, som förstörs av huvudvärk. Vad annars? Sitter i soffan och kollar på Oprah. Tjuter en skvätt. Blir nästan alltid så framför det programmet. Funderar på om man skulle flytta till Manhattan. Vore coolt. Kanske skriva en bok, det kan ju vem som helst göra nu för tiden. Alla vill läsa allt. Men hur skulle jag leva där? Ta ett extrajobb på ett café, likt en typisk film, och bo i en skrubb med kokvrå, säng och använda ugnen som förvaring. Nja, sånt där funkar nog bara på film. Eller möjligtvis om det skulle ringa från en väldigt bra uppdragsgivare. Jag drömmer iväg. Det är som att sätta plattan i mattan. Grönt ljus och inga stopp. Sky's the limit. Dagdrömeri i sin finaste form. Men väldigt långt från verkligheten. Verkligheten är ju jag, i soffan med min vita katt som egentligen hårar alldeles för mycket. Men jag tycker om henne ändå. Synd bara att hon inte vet hur dammsugaren funkar.
E.

RSS 2.0