HOLIDAY SURPRISE.





Dude överraskade mig rejält förra veckan genom att bjuda på en resa. Garanterad solning under semestern. Check. Bara två hela dagar kvar nu. He´s the best.


E.


THAT WAS YESTERDAY.











Och idag är jag dyngförkyld och varm som en nyeldad kakelugn. Men tack för den bästa sommarkvällen och natten på oerhört länge!


E.


Vi började hos oss. Med bärs, bubbel och s...

img_6806 (MMS)

Vi började hos oss. Med bärs, bubbel och spel. Mitt lag vann. Och nu sitter vi på satin. Ute. Tre man kort. Men det är lördag. Och semester, så det känns bra ändå. Love you. Ni vet när ni borde ta det till er.


Det var den här bilden vi jobbade med när ...

img_3539 (MMS)

Det var den här bilden vi jobbade med när hatten flög ner i ån.


SOME PICS.









Det var då, när vi var på landet. Nu är vi hemma i stan. Som ni vet. Vi har varit på spa och massage i tre timmar. Är helt slut. Tacos och hyrfilm ikväll. Japp.


E.


HOME IS WHERE YOUR TOOTHBRUSH IS.

Nu är vi hemma i stan igen. Och när jag för en gångs skull ville bjuda på lite bilder så funkar det inte. Ni får klara er tills imorgon. Men jag kan berätta att vi har haft det väldigt skönt. Avslutade vår visit med att fira lillebrors födelsedag och klappa på valparna. Det är sånna där små som man bara vill stoppa ner i väskan och ta med sig hem. Ja ni ska få se. Nu ska jag krypa ner i sängen och komma över min "semesterångest".

E.


Vi är på väg till Karlskoga. Varför? Jo fö...

img_7488 (MMS)

Vi är på väg till Karlskoga. Varför? Jo för att de har en H&M-butik och för att jag har ett shoppingbegär att stilla.


Det är den 25/7-11. I alla fall i cirka 30...

Det är den 25/7-11. I alla fall i cirka 30 minuter till. Och idag har dude stått ut med mig i två år. Och jag säger så med tanke på att jag mycket väl vet hur jag kan vara. Jag har ju stått ut med mig själv i 21 år. Det är nästintill beundransvärt. Han är min första riktiga pojkvän. Och jag är kär på riktigt. Väldigt töntigt för vissa. Väldigt sant för mig. Det är kärlek. Och resten kan kvitta.


SEMESTER! Tänkte bara säga det.

SEMESTER! Tänkte bara säga det.


Vi firar. Och kollar på komedi.

img_8779 (MMS)

Vi firar. Och kollar på komedi.


HIPP HIPP HURRAY.


Dude fyller år idag. Vilket innebär att vi ska åka till Lundby och käka, för att sen dricka bubbel hemma i soffan och kolla på film. Love you.


E.


ORMTASSAR.



Ett till av mina Gbg-inköp. Rea på weekday. 200 spänn. Stabil klack vilket betyder att de är bra att ha när man ska dricka bärs och dansa eller dö.



E.


DAGENS DOJJA.

Jaha. En liten Jeffrey Campbell lookalike kanske. Från Vagabond. Har inte bestämt mig för vad jag tycker.
E.

MY MICHAEL JACKSON JACKET.



Ja nu har skatan shoppat klart för den här månaden. Har inget annat val. Men jag har en jäkligt snygg kavaj att käka nudlar i.


E.


GLIDA RUNT, HÄNGA RUNT, LÅNA PENGAR.



Bara för att jag brände mina sista pengar i Göteborg i helgen. Awesome. Jag kanske visar på vad senare. Men antagligen inte.


E.


Ingefärabärs och nu Bliss. Mer bärs och in...

Ingefärabärs och nu Bliss. Mer bärs och infravärme.


Raggardusch-ombyte-tåg till Gbg. Destinati...

Raggardusch-ombyte-tåg till Gbg. Destination kullavik och minisemester. Och turen att senaste styleby hade trillat ner i postboxen innan jag åkte. Är framme om en timma. Det är andra gången jag åker tåg till Göteborg. Sist jag gjorde det var jag både dum och jävligt naiv. Men jag lärde mig fan i mig något också. Lita på magkänslan. Annars, känn efter både en och tre gånger. Men det här gången är det något helt annat. Ska bli så skönt med en annan stad. Och en väldigt trevlig helg!


WHITE SANDALS.


Hade nästan glömt bort att jag beställde dessa. En bra överraskning då de är som ett par toffelsandaler. 149 spänn. Kap.


E.


FULVACKERT.

Sitter i soffan. Känner mig helt tömd i skallen. Försöker komma på låtar att peta in på ipoden. Det går inte så bra men ganska dåligt. Så istället bjuder jag på denna. Har alltid älskhatat videon. Och nej jag är inte en sjuk människa. Jag gillar nog bara videon för att det finns så mycket i den som blänker. Jag blir sugen på en paljettunika så lång att den går att ha utan brallor och med boots. Japp härmapa rakt av. Något jag tänker ställa in siktet på under min helg i Göteborg. Det är nämligen därför ipoden laddas. För att överleva SJ. Sen tänker jag ha en förbannat bra helg.


E.


Har hämtat blommor till fotograferingen. S...

img_2269 (MMS)

Har hämtat blommor till fotograferingen. Stefan kan sin grej.


110704 MORNING.

Käkar frukost och kollar på politiksnacket på nyhetsmorgon. Ska snart sticka iväg för lite jobb med C. Två fotograferingar. Hepp hepp. Need to go.


E.


DAGENS DOJJA.



Jag inbillar mig på allvar att det kommer hända något väldigt dåligt om jag inte får köpa dessa dojjor. ASAP. Har inte ägt ett par lackskor sen jag var fyra. Det är bannemig på tiden. Tack H&M.


E.


Tapas och vin med Soph. Det är vårt lördag...

img_4020 (MMS)

Tapas och vin med Soph. Det är vårt lördagsnöje. Och jäklar så bra det är ska jag säga!


RSS 2.0