AND...

Och nya silverdojjor. Trevlig helg.
E.

FOR YOU FOREVER.

Nytt armband att ha till det mesta.

E.

FRIDAY, I'M IN LOVE.



Något att verkligen älska är när man hittar fina lappar på bilrutan när man ska åka hem från jobbet. That's love. Och den sitter i även idag. Jag har en ledig fredag. Vilket innebär att den börjar med kaffe och nyhetsmorgon.



E.


Ligger äntligen hemma i soffan. För hur my...

img_1693 (MMS)

Ligger äntligen hemma i soffan. För hur mycket jag än älskar mitt jobb så är det alltid skönt att komma hem, ta på sig en urtvättad t-shorts och däcka i soffan. På bilden ser ni föresten Janes otroligt fina scarf från dagens plåtning. Hon är förövrigt min idol. Jag tänker definitivt bli som henne när jag blir en dam. Lady with style. Och om jag är en avis på hennes scarf? Eh, ja!!


WRAPED IN GOLDEN SEQUINS.

När en modell är sjuk så åker stylistassistenten på jobbet. Men nu har jag bara mellanlandat här med min lila ögonskugga och lösa fransar. Ska byta om snabbt och cykla upp på stan för nästa jobb.
E.

0909xx

God morgon plåtning!

E.

Lördagens. Middag på indigo för att sen bl...

img_1389 (MMS)

Lördagens. Middag på indigo för att sen bli 20 år äldre och dricka kaffe med baileys på lilla. Väskan föresten. Det är en rodebjer och min absoluta favorit just nu.


FEELING GOOOOD.



Nej den gör mig inte frisk, men den får mig att må så jäkla mycket bättre. De där stjärnorna. Fram med pepparkaksformen och kniven bara. Kommer bli hypat.



E.


LIGGA I SOFFAN OCH GLO.

Ligger hemma och är sjuk. Hade en natt från helvetet med febervärk och mardrömmar. Tackar gudarna för att Pantertanter och Oprah visas klockan halv fem på morgonen. Klarar egentligen inte av att vara sjuk. Bara ligga ner i soffan och glo. Oftast på usla program utan handling. Därför har jag precis haft en telefondejt med Ticket. Tänker nu kolla igenom det mesta från modeveckan i London och webbshoppa.


E.


Dessa 90tals dojjor står på jobbet och rop...

img_6590 (MMS)

Dessa 90tals dojjor står på jobbet och ropar efter spice girls. Åh jag känner en sån enorm hatkärlek för dem. Skorna alltså. Spice girls har jag ju av någon 90talisistisk anledning alltid älskat.


HIGHER LOVE.

God morgon lite för sent. Solen skiner i stan idag, och jag ska klä mig i vit skjorta och gubbyxor.
E.

SÖKES: LIVSPEPP PÅ BURK. OCH ETT PAR ACNE TRACKS DÅ FÖRSTÅS.

Känner ingen överdriven pepp just nu. Inte fan är man snygg i nåt heller. Kanske är det PMS, eller så är det bara en SVACKA. Det är mest därför (och för att jag sällan hinner) som det aldrig dyker upp bilder på vad jag har på mig. Självutlösare, pose, blixt och publicera. Så kan det bli när man känner sig fin igen.
E.

WORK IT.

Är svinslut i kroppen. Har varit på gymet. Ja på riktigt. Svettats som en gris och gett upp kanske lite för tidigt. But hey, at least I did it. Dude packar för att han ska åka på konferens i en djurpark imorgon. Själv ska jag träffa C för att fixa i studion. Kolla igenom jobb. Impulsshoppa och långfika med en vän jag inte träffat på två år. Punkt och kärlek.
E.

CLOTHES 110910.



Det är jag och batman.



E.


SPETSA TÅRNA.




I klackar från myrorna.


E.


ATT PÄLSA PÅ SIG.



I en fyndad oversize päls från Tiger of Sweden. Det är vad jag tänker göra.


E.


Fix i studion/kontoret.

img_8371 (MMS)

Fix i studion/kontoret.


JUST NU...



Ser det ut så här hemma i vardagsrummet. Jag är fortfarande småhängig men tidningarna tröstar och underhåller mig extremt bra. Bläddra, läsa och riva.


E.


MOVES LIKE LANVIN.



Vaknade och mådde som en påse nötter. Därför småjobbar jag hemifrån. Och tittar på denna. Flera gånger om. Den gör mig lite glad och peppad på billigt bubbel och att flaxa runt på ett dansgolv med bra vänner.
 Men det är bara måndag.


E.


Började dagen med digilistan och långfruko...

Började dagen med digilistan och långfrukost. Sen drog jag på mig en ostruken skjorta för att söndagsshoppa med svärmor. Krafsade fram två byxor på reasnurrorna. Då får man shoppa! Nu ska jag lyssna på adele genom grannens väggar. Tja.


DET ÄR OKEJ.

Och ja, det är okej att gråta.
E.

Från i måndags. Trots att en "dagens" inte...

img_0272 (MMS)

Från i måndags. Trots att en "dagens" inte är min grej. Den bjuder jag på. Just nu sitter jag på indigo och har kvaliteterna med bästa Jenny. Corona, tapas och tjejsnack.


RSS 2.0