MY CRISPY WHITE ONES.

Mina tre vita darlings.
E.

BLACK CANDY & BLACK NAILS.

Sitter och kollar igenom alla bilder jag knäppte från visningen i onsdags och glömmer helt bort tiden. Ska iväg till jobbet för att luncha med wingman. Måste sätta fart. Bilderna får ni se i eftermiddag.
E.

SMALLTOWN GLORY.

Boyfriendfit, spetsklackarna, skjorta och modegalan. Sen några glas vin med Charlotta och nu housemusik och pommes från donken. Ja fråga mig inte varför.

E.


AS ALWAYS.

Jag ligger i sängen och bara väntar på att få somna. Denna veckan består av jobb, möten och planering. Upp tidigt, ner sent. Har inte ens en smaskig bild att bjuda på. Inget ovanligt med det. You know me. Nu sömn.

E.


IJUSTHATEMONDAYS.

Började då min morgon med att spilla ut en stor kopp kaffe över hela bordet, halva golvet och väggen. Sen var nycklarna borta. Fem minuter efter det kom huvudvärken. Jo tack det är måndag idag ja. Men allt blev plötsligt bättre när jag kom hem från jobbet och hade fått hem denna. Så nu blir det några timmars kvalitetstid med mig själv, och kanske även den där koppen kaffe som jag aldrig hann dricka imorse.

E.


CORNY BUT TRUE.

Fick denna av dude i onsdags. Den smakade mest plast, men förpackningen var gullig och hej, det är tanken som räknas. Det är därför det känns så bra när man är kär.
E.

120322.

För idag blir det inte roligare än slappa levisjeans och t-shirt. Svirar dock om inför kvällen. Bowling och middag. Good sat.
E.

THE SPRING ISSUE.

Från senaste numret.. You look great girlfriend! Nu sova tv efter en lång jobbvecka.

E.


SPRINGTIME.

Ja det är det när jag och wingman får ta på oss våra låga converse. Nu är det bara årets första skoskav som saknas.

E.


STUDIOTIME 2.

Lite fler bilder från vår senaste plåtning. Så förbannat skoj. Skulle vilja göra det varje dag, men just nu så funkar det inte så. Men snart. eller i alla fall om ett tag.
E.

TAPAS AND A WINE.

Ett av de bästa lördagsnöjena. Bjuda över vänner, göra tapas och dricka vin. Love it! Och med tanke på att denna helg varit minst sagt tråkig och allmänt snuskig för min del så bjuder jag på bilder från förra lördagen.
E.

MOM&DAUGHTER-DAYS.

Förra veckan hade vi som sagt mammadotter-dagar. Vi började med att åka vilse för att sedan åka rätt och strosa runt på smultrongården. Shoppa på stan, käka middag, dricka vin och avsluta med en bio. På fredagen blev det en brakfrukost för att sen åka iväg på spa. Kurbad, ansiktsmask och massage. Resten av dagen umgicks vi bara utan måsten. Man ska göra sånt här oftare. Makes you feel good.
E.

THE BAG.

Hos Apair stod denna underbara väska. Som gjord av ett lapptäcke med päls, skinn och mocka. Ja jag vet i alla fall vad jag ska haffa när hösten kommer.


E.

AND HERE WE GO AGAIN...

Andra natten i rad som jag ligger i soffan sömnlös och vill skrika av smärta. Tandvärk efter en bortopererad tand sucks! Bigtime. Så jag roar mig med detta. Som för övrigt är en otroligt bra app om man vill se de stora namnens senaste visningar.

E.


I DREAM ABOUT THIS JACKET.

Damn you Rick Owens for making this lovely but to pricy jacket.

E.

LOVE TO GET INVITES LIKE THIS.

Tack Christian och gänget. Klart som tusan att vi kommer!
E.

THE THING IS...

lina s.
Att jag hitills har haft en väldigt konstig vecka med småkaos. Både på bra och dåliga vis. Började veckan med att åka till Norrköping för att köpa en bil. Brorsan har sovit här på en luftmadrass på grund av jobb. Det är ju bra. Mindre bra är att jag har stressjobbat och imorse opererat ut en visdomstand. Så nu halvligger jag hemma i soffan med fula bekväma kläder och känner mig allmänt småsnuskig. Men det blir bättre. Och tills dess gömmer jag mig bakom böcker, filmer och modemagasin. Värktabletterna är mina bästa kompisar just nu.

E.

MUNTHE PLUS SIMONSEN AW12.

Skinnbyxorna med detaljer på bild nio. Oj så fina. Och ja jag vet att jag tjatar om skinn och mocka. Men jag har en crush på just dessa material. Sen visade de även fina boots med fransar, spetsig tå och kilklack. Fick tyvärr inte med dessa på bild men de ligger kvar som favoriter i min mentala modevecka-mapp. Annars så var visningen den mest fartfyllda av de vi såg. Den öppnades med Rolling Stones "Paint it black" och en glad modell, vilket gav en skön "hemmafest"-känsla.
E.

TONIGHT IS THE FINAL, I'M WEARING ACNE AND MY VOTE GOES TO LOREEN.

Filip och Sandra kommer över för tapas och vin. Ha en go lördagskväll!
E.

LEFTOVERS FROM COPENHAGEN.

Från CPH Vision. Där vi spenderade en förmiddag med att bara strosa runt, klämma, känna och vilja ha det mesta. Träffade även Elin som är grundaren av Stylein. Hennes höstkollektion känns stark, tidlös, väcker ett ha-begör och jag kan knappt vänta på mockabyxorna.
E.

THERE IS NO ONE LIKE MOM.

Vi har mammadotter-dagar. Hitills har vi hunnit med roadtrip, shopping på stan, vin, massa prat, middag och nu bio.

E.


WAIT FOR IT...

Kommer troligen både missa och glömma släppet eftersom jag sitter i möte hela morgonen. Men de där skorna, med träklacken. Ja tack!

E.


TAKE TIME, GIVE TIME AND WATCH THIS.

Stanna upp. Släpp det ni håller på med för bara 30 minuter och kolla på det här klippet. Det har ni råd med. Och det är det minsta man kan göra.
E.

LUNCHLEKTYR.

Och en väldigt bra sådan. Denna tidning trillade in i butiken idag. Läsvärt. In och hämta er ex om ni har vägarna förbi vettja. Förövrigt så har det varit en ordentlig måndag idag, en riktigt dålig sådan också. Tokmycket att göra, blöda på fingret, klämma fingret, åka hem och få punktering. Så nu ska jag bara sätta mig ner, käka middag och sen gå och lägga mig.

E.

FROM LAST SAT.

När jag drog på mig mina mönstrade brallor och spetsklackarna för att dricka vin och käka tacos hos Charlotta. En alldeles utmärkt kväll.

E.

LAST FRIDAYNIGHT.

Vi firade mitt jobb nya jobb med middag, glass och mario kart hos Jenny och Håkan. Jag är en riktig sucker för tv-spel. Blir som ett litet barn igen. Och otroligt förbannad om jag förlorar.
E.

WE JUST LOVE ACNE.

Det finns fler än jag på jobbet som diggar Acne. Och det är alltså så här man gör för att ha råd. Ja det gäller ju att vara smart!
E.

RSS 2.0