HIGHWAY 1 TO LA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att åka längs Highway 1 tillsammans med den bästa man vet, och sin bästa vän (i bilen framför), det är helt klart bland det häftigaste jag har gjort, och kommer göra. Skulle lätt göra om det igen. Men då i en mustang, cab. Man är sjukt högt upp, rädslan blandas med en konstig lycka. Allt känns så långt borta. Sen kör man några krokiga mil till och stannar till för att kolla på vilda sjöelefanter. Helt jäkla awesome. Det är nästan så att jag inte kan fatta att vi faktiskt varit där. 
 
 
E.

A GOOD WAKE UP IN SANTA CRUZ.

 
 
 
 
Flummiga surferdudes och en allmänt mysig atmosfär. Det var vad vi upptäckte med Santa Cruz när vi vaknade upp efter vår lätt kaosartade natt. Vi drack varsin kaffe och smoothie på Fins coffee. Kollade på folket och kom på att vi hade en jävligt bra semester framför oss. Den hade just bara börjat.
 
 
E.

DAY AT THE ZOO.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som om det vore senaste friluftsbloggen. Men kom igen you guys, kolla på apbilderna!! Herregud, hade de inte varit inlåsta så... Jag blev som ett litet barn igen. Men den vuxna delen av mig har lärt sig att man inte ska ha Steve Madden-klackar på zoo. 
 
 
E.

TAKE ME BACK TO NEW YORK.

Har egentligen för mycket att skriva för att sitta och knappa på mobilen. Har varit sjuk hela helgen. Japp hela helgen. Magjävel. Man kan ju tro att det skulle ha blivit bra tills nu. Det var i alla fall vad jag trodde. Och jag hade fel. Har knappt ork nog för att ta en dusch. Det gör mig till en förbannad och rastlös själ. Jag har även fått en släng av New York längtan. Vill åka dit igen. Helst imorgon. Skita i vad folk tycker, klä sig som man vill och dricka alldeles för mycket latte. Låter ju helt fantastiskt. Och just nu även helt fantastiskt omöjligt och så långt ifrån min verklighet man kan komma. Dream away little girl. Dream away.

E.


RSS 2.0