110630 EVENING.

Jag har hunnit med en halv matförgiftning. Massa öl och umgänge på en av stans bästa uteserveringar. Och ett halvdant uppträdande av Linnros, som jag visserligen tror att jag ogillade för att jag nog inte gillar den snubben så mycket. Ja någon måste ju tycka så också. Annars är allt som det brukar. Vi har det så varmt hemma att vi tvingas gå runt i endast underkläder för att inte smälta bort och i morgon är det dags för fredagsjobb. Men innan det så har jag vissa saker som jag tror jag måste klura ut. Känns som att jag har glidit lite för mycket nu. Dags att sätta på hjärnan och börja tänka igen.
E.

En hälsning från trampbåten mitt i svartån...

img_5132 (MMS)

En hälsning från trampbåten mitt i svartån. Vinka om ni ser oss.


Hoppade frukosten och gick direkt på lunch...

img_1379 (MMS)

Hoppade frukosten och gick direkt på lunchen. Med mamma och pappa. Lovely.


"This is it" visas på trean. Och då väcks ...

"This is it" visas på trean. Och då väcks skatan inom mig till liv. Jag känner ett enormt ha-begär efter Michael Jacksons paljettbrallor och silverblazer. Tänk att få sätta klorna i dessa skatter och ha dem i sitt bo. Ge mig!


Glad midsommardag! Vi hade otroligt trevli...

img_0955 (MMS)

Glad midsommardag! Vi hade otroligt trevligt och skoj igår. Ja fan så kul vi hade. Tack alla inblandade! Idag äter vi vår frukost nu 12.35.


VERSACE. RESORT 2012.


style.com


Japp, hon ska gästdesigna för h&m. Den kollektionen kommer i butik 17 november men nu snackar vi om hennes resort 2012. Modellerna knallar åt olika håll och jag gillar brallorna.


E.


FREAKING SUMMER SALE.



När sånt här inträffar har jag svårt att kontrollera mig själv. Jag blir som en unge på julafton. Vill slita tag i allt. Klicka hem varenda dojja som finns kvar i min storlek. Men nej, inte ens jag skulle klara av att leva på nudlar så länge. Så nu kommer jag gå runt och vara småbitter för det hela dagen.


E.


LIKA SOM BÄR?



Madonna på 80-talet av Amy Arbus vs. Sasha Piovarova av Inez & Vinoodh för Vogue Paris juni/juli 2011.


E.


BURBERRY PRORSUM. RESORT 2012.


style.com


Jag tänker på Beatles, gubbkepsar och second hand-shopping på hösten. Tack Christopher Bailey.


E.


COLORMATCHING FASHIONFLAIR.



Eftersom det är söndag, grått och pissigt ute. Och för att Madde är fantastiskt snygg, så postar jag denna bild. Den är från modeflickans sommarmingel. Herregud så jag saknar den där tjejen alltså. My best stylist-bff ever!
Och föresten. Ni hittar hennes blogg här.

E.


MR. WANG. RESORT 2012.


style.com


Det som fångar uppmärksamheten hos min modehjärna här är det enkla, stilrena men samtidigt genomtänkta. Som vanligt när det kommer till Alexander Wang. Det är sånt man vill ha hemma för att bara kunna dra på sig.


E.


OH MY GAGA!


pic.

The higher the heels, the closer to the sky.


E.


STELLA MCCARTNEY. RESORT 2012.


style.com


Mormorsgarderoben möter hawaiiskjortan. Väldigt fint. Alltihop. Speciellt mönstren.


E.



DAGENS DOJJA.


Om någon ser dessa i närmaste H&M-butik så får ni gärna köpa med ett par i 38. Helst de med silver och guld. Men jag kan kanske nöja mig med de andra också. Eller nej föresten.


E.


I GIVE YOU SOMETHING DIFFERENT. INSP.

Vi åt snabbmat igår. Ja en kycklingrulle kan väl inte skada, tänkte jag. Fan så fel jag hade. Blev matförgiftad. Så idag mår jag alltså som en påse nötter. Kommer knappast uppdatera. Därför tipsar jag er om en jävligt bra annan blogg. Jag säger bara: INSPIRATION.

E.


3.1 PHILIP LIM. RESORT 2012.


style.com


Det är något med det dressade som får mig att må väldigt bra. Annars känns det ganska gjort. But who am I to say?


E.


Trött tjej. Vi har minisemester.

img_8611 (MMS)

Trött tjej. Vi har minisemester.


DAGENS DOJJA.



Jag vet att det har varit, och fortfarande är, ett jäkla tjat om Jeffrey Campbells "Lita", de finns i alla möjliga färger och material. Som ett par jävligt hypade converse. Men dessa har jag verkligen drömt om i natt. Oj oj oj va vi var lyckliga ihop. Det var helt otroligt. Sen vaknade jag.


E.


FORTUNECOOKIE.





Vi orkade inte laga mat igår. Det var rea-start på jobbet. Jag var där i 12 timmar. Och det var allmän madness. Så därför köpte dude kinakäk. Vi får alltid lyckokakor från det stället. Trodde på dem till en början, ungefär som med astrot längst bak i damernas. Men nej, nu är det bara en liten lapp med röda bokstäver, som ligger i en kaka gjord på socker, mjöl och vatten. Eller liknande. Nej nu ska jag åka till jobbet och städa upp efter gårdagen.


E.


GOOD FOOD WITH GOOD FRIENDS.

Var på middag hos Sophie igår. Fantastiskt trevligt. That girl knows how to cook. Jag och Jenny stod för det näst viktiga, salladen. Och efter en sån här kväll så känns allt väldigt sockerdrickebubbligt bra. Trots att det är en jobbsöndag. Nej nu måste jag dra. Later.


E.


IT'S ALMOST TO HOT TO LIVE IN.

Det är cirka 37 grader varmt i vår lägenhet och jag drömmer om ett par silvriga, låga converse. Ge mig ett par! Helst igår. Nu ska jag lacka naglarna svarta för att sen åka till jobbet. Inte alls bitter över det här med vädret.

E.



DAGENS DOJJA.



Om det inte vore för fotsvetten som syntet ger, och en jäkligt hårt hållen skobudget, ja då skulle jag definitivt slå till. Har spanat på dem i flera veckor nu, men men. Pradas är ju bara att drömma om, men dessa. Ja de funkar ju till och med för en vanlig dödlig.


E.


MORNING 110602.

Idag är jag ledig och halvsjuk. FAN. Men egentligen så ska jag inte vara ledig, jag borde sitta i studion och planera inför ett stort projekt som vi hoppas kommer bli av. Annars så har vi fått nya grannar. Som gillar att sitta på balkongen och skrika hela nätterna. Love life. Nu ska jag ta min bitterhet och sätta mig i soffan och käka frukost.


E.


RSS 2.0