PLANES OF RASPBERRY.

Jag och Sara har drinkkväll. Det är vi och hallondrinkar här hemma på Norrgatan. Det var bara den tredje drinken som blev god, men äsch. Vi lyssnar på den här, och den här också. Och minns en jäkligt bra modevisning. Ni som känner oss väl vet vilken vi menar. Shit så bra det var. Nu drar vi snart till ett dansgolv.

E.


STAY AWAY.

Vaknade och mådde bra över att det regnade. Vafan har hänt. Aja. Igår hade jag migrän som gjorde mig galen. Kunde inte sova, ville inte vara vaken. Klickade hem ett par sandaler som tröst. Vet inte ens om jag kan ha dem, men det är skitsamma. Sen finns det inget mer att berätta. Det är fredag och jag ska till IKEA för att köpa blommor och servetter innan jobbet. TERAPI. Allt för att huvudvärken inte ska komma tillbaka.


E.


Vi skulle kunna kalla det för dagens detal...

img_0309 (MMS)

Vi skulle kunna kalla det för dagens detalj. Var trött på halsband. Tog därför ett lädersnöre. Annars har vi haft ett fotojobb ute idag, fått en stråhatt nerblåst i ån och flängt runt. Ungefär som en vanlig dag på jobbet.


Screw fredagsmys. Vi kör lyx på söndagar. ...

img_0708 (MMS)

Screw fredagsmys. Vi kör lyx på söndagar. Men nu är det måndag. Jag sitter på kontoret och vi ska snart planera inför veckans plåtning.


OH MY!


Men herregud, hur jävla snygg får man vara?! Ja så tänkte jag när jag såg den här bilden igår.. Jag har läst Emma Elwins blogg väldigt länge, och det är en av de få modebloggar som jag faktiskt tycker är förbannat vettig. Och det ni ser ovan, ja det är helt enkelt fantastiskt!


E.


Nina har flyttat idag. Och jag har jobbat....

img_7717 (MMS)

Nina har flyttat idag. Och jag har jobbat. Nu packar vi upp. Eller ja okej, just nu har vi en paus. Med ostbågar och rosé. Och jag ska jobba imorgon också. Ja just det, det är en sån helg.


Japp. Vi är på galleriafest. Det är gratis...

img_6594 (MMS)

Japp. Vi är på galleriafest. Det är gratis bärs och mat. Jag har på mig kroppsstrumpan och make up stores dare. Och vill säga världens största grattis till Christian som vann priset för årets säljare! You are worth it!


110519.

Det är en pms-vecka, och jag har på mig nytvättade och snortighta jeans. Hinner inte fixa håret. Eller ta bort fult nagellack. Fan. Jobbet kallar. Later!


E.


DAGENS DOJJA.



Om jag bara inte hade så förbannat breda fötter. Ja då jäklar. Men nej minsann. Eller det kanske går ändå? Jag menar hur ont kan det göra. And you skinny feets, get them here.


E.


Vi orkade inte göra middag. Det är ju fan ...

img_1977 (MMS)

Vi orkade inte göra middag. Det är ju fan måndag. Så vi stannade på lilla Örebro för en varsin toast Dahlberg och ett glas vin. Nu har jag kraschat i soffan framför ett avsnitt av project runway.


YES, THIS FEELS LIKE A REALLY BAD HANGOVER.

pic.
Fick någon form av kräksjuka igår. Och ja det var ju fredagen den 13:e så egentligen är jag inte det minsta förvånad. Men fan jag mådde skit. Nu är vi hemma hos mamma och pappa för att bara ta det lugnt. Det känns skönast så.
E.

LAST MINUTE PROM DRESSES.

Om ni inte har hittat någon. Så kan ni klicka hem dessa här.
E.

LAST TIME AT THE STUDIOTIME.



Från senaste plåtningen. Jag vet inte vad jag tänker, eller ens knappt vad jag gör men det verkar som att Iman säger något väldigt intressant. Och där sitter jag i min grottmänniskostylistliknande-position och glor.


E.


SHOP-A-FUCKING-HOLIC.



Ja hej H&M. Ni kan gärna flytta in den där kjolen, tillsammans med hela klädhästen och dess innehåll, i min garderob. Tack. Det är sånt jag sitter och gör nu. Klickar runt och har nästintill erotiska drömmar om shopping. Utan att det ens blir snuskigt. Jag borde tvätta och dammsuga. Men åh, det här är så himla mycket mer tillfredställande.


E.


110511.

Jag har varit ledig i två dagar, och vädret har varit till belåtenhet. Känns nästan som att jag har haft en liten minisemester. Men nu är den slut. Det är molnigt och onsdag. Ska åka till C för att hinna med en kaffe innan jobbet. Later.


E.


Katten käkar gräs och spyr. Jag är bara le...

img_7092 (MMS)

Katten käkar gräs och spyr. Jag är bara ledig, och intar en jäkla massa d-vitamin. Har varit dåligt med sånt nu det senaste.


GOOD SHOW, NOT SO GOOD PICS.




Inte världens bästa bilder. Hade liksom inte riktigt tiden att springa runt med kameran. Knäppte dessa lite snabbt i slutet av sista visningen. Det blev riktigt bra, och var väldigt roligt. Ja vi är nöjda. Tack alla modeller, och inblandade. Efter visningarna så bestämde jag mig för att spendera kvällen med Nina. Middag och vin på Lilla. Så ja, det har varit en jäkligt bra lördag. Nu sitter jag i soffan. Käkar några dagar gammalt godis och slösurfar. Djävulen bär Prada, snurrar i bakgrunden och jag tycker mest att den känns jobbig. Men ja, den duger att somna till.


E.


Det var genrep inför morgondagens visning ...

Det var genrep inför morgondagens visning idag. Och jag lyckades fastna med klänningen i rulltrappan. Japp. Där rullade den på och kanten på klänningen försvann allt mer. Men någon måste ju göra sånt också. Har även hunnit med ett litet glas rött och lite av det sista fixet inför morgondagen. Nu har jag kraschat i soffan och ska ladda upp. Borde också fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon. Ja det borde jag. Och hela det här inlägget blev till bara för att jag tänker högt. Och älskar mitt jobb.


BRACELET.



I lördags var jag så förbannat irriterad så att jag nästan gick upp i molekyler. Men det gick över när jag köpte detta armband. Då kändes allt så himla mycket bättre. Mitt goda humör återvände. Och just nu är jag så slut att jag knappt vet vad jag heter eller var jag bor. Något i den stilen. Det har varit en galen dag med provning, omprovning, telefonsamtal och små bekymmer. Men det är så det är. Därför tänker jag nu parkera mig i soffan och stänga av, totalt, i cirka 30 minuter.


E.


Sitter på Java och väntar på C. Vi ska ha ...

Sitter på Java och väntar på C. Vi ska ha morgonmöte innan vi drar igång provningen med modellerna. Busy monday.


HELLO AFRICA TELL ME HOW YOUR DOING.

Jag har en av mina bästa vänner i Afrika. Just nu i alla fall. Hon är där för att skriva ett otroligt imponerande arbete. Hon är lite av min idol. Men jag tycker dock att hon borde komma hem nu. Vet inte vad det är med folk och Afrika nu för tiden. Antingen ska de cykla dit eller så åker de dit, får magsjuka, skriver tokmycket, och stannar i en månad. Aja. Kanske något man borde testa. Min bäste vän har i alla fall en blogg. Och den hittar ni här. Nu börjar nedräkningen.


E.


RSS 2.0